Πριγκίπισσα Charlene | Το γλυκό μήνυμα για τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Instagram

Το πριγκιπικό ζεύγος είχε περάσει την επέτειο του γάμου τους χωριστά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό πρόσφατα γιόρτασαν την 10η επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι έχει αρκετό καιρό να συναντηθεί από κοντά, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα βρίσκεται ακόμα στη Νότια Αφρική όπου αναρρώνει μετά από επέμβαση που έκανε για να αντιμετωπίσει επιπλοκές από προηγούμενη εγχείριση.  

Η Charlene θέλησε να δείξει πόσο της λείπει η οικογένειά της αλλά και ο σύζυγός της, ανεβάζοντας ένα γλυκό βίντεο στο Instagram με το τραγούδι του γάμου της. Η πριγκίπισσα ανέβασε την καλή της φίλη, όπως έγραψε, Alouise, να τραγουδάει το ‘My Hele Hart’, το τραγούδι που είχε χορέψει με τον Αλβέρτο στον γάμο τους το 2011.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για την Charlene. Η πριγκίπισσα είχε ταξιδέψει στη Νότια Αφρική στις αρχές Μαΐου για εκδηλώσεις που αφορούσαν τον φιλανθρωπικό οργανισμό της εκεί αλλά και να προωθήσει την ανάγκη προστασίας της άγριας ζωής. Από τότε δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασε μετά από επέμβαση και δεν έχει δει ούτε τον σύζυγό της ούτε τα 6χρονα δίδυμα παιδιά της, πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπα Jacques.

Λίγο μετά την επέτειο του γάμου της, η Charlene είχε ανακοινώσει στο Instagram ότι επικοινωνεί συνέχεια με την οικογένειά της: "Οι καθημερινές συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά με βοηθούν να κρατήσω υψηλά το ηθικό μου αλλά μου λείπει η παρουσία τους πολύ" είχε γράψει τότε.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Τόκιο για να παρακολουθήσει από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Charlene ήταν μέλος της ομάδας κολύμβησης της Νότιας Αφρικής στους Ολυμπιακούς του 2000 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ενώ ο Αλβέρτος ήταν σημαιοφόρος του Μονακό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988, 1994 και 1998.

Διαβάστε Επίσης