Rihanna | Είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος

Η σταρ είναι η πιο πλούσια μουσικός στον κόσμο και η πιο επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος, αφού σύμφωνα με το Forbes η σταρ είναι η πιο πλούσια μουσικός και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον κόσμο της ομορφιάς παγκοσμίως.

Η διάημη τραγουδίστρια έχει περιουσία 1,7 δισεκατομμύρια που δεν έχει δημιουργήσει από τα 8 πλατινένια άλμπουμ της μόνο αλλά κυρίως από τη Fenty Beauty που λάνσαρε το 2017.

Το brand της Rihanna αξιολογήθηκε στα 2,8 δισεκατομμύρια και έχει ξεπεράσει σε έσοδα τα brands την Kylie Jenner και της Kim Kardashian. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μεγάλη επιτυχία της σειράς καλλυντικών της τραγουδίστριας οφείλεται στη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει –πάνω από 40 διαφορετικές σκιές- για διαφορετικούς τύπους δέρματος αλλά και διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας.

"Ήταν ένα από τα πρώτα brands που βγήκε και είπε θέλω να μιλήσω σε διαφορετικούς ανθρώπους" είπε η Shannon Coyne, σύμβουλος καταναλωτικών προϊόντων, σύμφωνα με το αμερικάνικο Harpers Bazaar, προσθέτοντας πως "πολλές γυναίκες ένιωθαν πως δεν υπήρχαν σειρές καλλυντικών για την επιδερμίδας τους. Είναι light, medium, medium dark και dark και όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι η πραγματικότητα".

Η Rihanna είχε έσοδα και από άλλα projects της, όπως το SavageXFenty, μια σειρά με lingerie, αλλά και το Fenty Skin, και φυσικά από τα νέα μουσικά projects της, όπως το τελευταίο της άλμπουμ Anti.

Διαβάστε Επίσης