Κορόιδευε τη βασίλισσα; | Η Meghan Markle κατηγορείται για το βίντεό της με την Melissa McCarthy

"Αυτό πιστεύει για την βασίλισσα;" αναρωτήθηκαν κάποιοι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Βρετανοί φημίζονται για την αίσθηση του χιούμορ τους ή μάλλον για το ξεχωριστό χιούμορ που διαθέτουν και η αλήθεια είναι ότι η σάτιρα ήταν πάντα μέρος της τηλεοπτικής τους καθημερινότητας. Φαίνεται όμως ότι όσον αφορά στην βασίλισσά τους δεν ανέχονται και πολλά ή μάλλον δεν ανέχονται χιούμορ αν προέρχεται από την Meghan Markle.

Όταν η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στο βίντεό της να πίνει τσάι από μια κούπα μαζί με την Melissa McCarthy που φορούσε ένα καπέλο και επίσης έπινε τσάι, όλοι αναρωτήθηκαν γιατί η Meghan θα δημιουργούσε ένα βίντεο που θα κορόιδευε τις βρετανικές συνήθειες και τη βασίλισσα.

Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά με τη δημοσιογράφο βασιλικού ρεπορτάζ, Angela Levin, να γράφει "πιστεύει κάποιος άλλος ότι η Meghan και η φίλη της Melissa McCarthy κοροίδευαν τη βασίλισσα; Και οι δύο κρατούσαν παλιομοδίτικες κούπες σαν αυτή που κρατούσε η Meg στο blog της μετά την πρώτη της γνωριμία με τη βασίλισσα. Η σάτιρα δείχνει τι πιστεύει για τη βασιλική οικογένεια. Πήρε αυτό που ήθελε και είναι σίγουρη πλέον ότι είναι πιο έξυπνη από εμάς. Απλά πρέπει να περιμένουμε το ξεχείλισμα του Harry στα απομνημονεύματα του”.

Ο βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Robert Jobson απάντησε στο Twitter πως "ίσως αλλά σίγουρα κοροιδεύει τους Βρετανούς με μια ξεπερασμένη καρικατούρα”, ενώ κάποιοι συμφώνησαν γράφοντας πως "όχι μόνο τη βασίλισσα αλλά όλη την βρετανική κουλτούρα. Την πουλάει και την κοροιδεύει ταυτόχρονα”.

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που ήταν πιο ψύχραιμη και πιο αντικειμενικοί με το βίντεο της Markle, γράφοντας "υποτίθεται ότι το έκανε για πλάκα- όχι για να κοροιδέψει τη βασίλισσα. Απλά η γνώμη μου”.

Διαβάστε Επίσης