X

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η πρώτη ανάρτηση μετά το σκάνδαλο με τον σύζυγό της

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μάς έδωσε μία γεύση από τη ζηλευτή ζωή στο Παλάτι.

Μία εβδομάδα πέρασε από τις παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν, σύμφωνα με τις οποίες ο σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας, Jack Brooksbank, απολάμβανε τις διακοπές του με 3 γυναίκες σε γιοτ, χωρίς τη σύντροφό του, η οποία βρισκόταν σπίτι με τον γιο τους. Προς υπεράσπισή του, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας υποστήριξαν πως ο Brooksbank βρισκόταν στο Κάπρι για επαγγελματικούς λόγους, αφού διατελεί brand ambassador της τεκίλας, Casamigos του George Clooney, όπως έκανε με ζήλο η πεθερά του, Sarah Ferguson.

Διαβάστε Επίσης

Και αφού η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η πριγκίπισσα Ευγενία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση, που όμως δεν είχε καμία σχέση με το θέμα που γέμισε τις σελίδες των σκανδαλοθηρικών περιοδικών. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ προτίμησε να μην αναφερθεί καθόλου στο ατυχές συμβάν που για εκείνη μοιάζει να μην ισχύει και ευχήθηκε στην πολυαγαπημένη της αδερφή, η οποία χθες έκλεισε τα 33 της χρόνια. 

Η πριγκίπισσα Ευγενία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μεγαλύτερης αδερφής της, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες από κοινές τους στιγμές από την παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα. Στο caption έγραφε: "Χρόνια πολλά μεγάλη μου αδερφούλα. BeaBea, είσαι φανταστική και έχω αγαπήσει κάθε λεπτό να σε βλέπω να είσαι γενναία και αληθινή και ο εαυτός σου. Και τώρα μέλλουσα μαμά. Σε αγαπώ". 

Για τα γενέθλια της πριγκίπισσας Βεατρίκης, της ευχήθηκαν και η μητέρα της Sarah Ferguson αλλά και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi, με τον οποίο παντρεύτηκε πέρσι σε μία covid τελετή ενώπιον 20 ατόμων, αφού αναγκάστηκε να αναβάλει μία φορά τον γάμο της εξαιτίας της πανδημίας. Πριν από λίγες ημέρες, τα γενέθλιά της γιόρτασε και η Meghan Markle, η οποία για να σηματοδοτήσει τα 4ο της χρόνια, ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο έλαβε αρνητική κριτική με το πρόσχημα ότι φαίνεται να κοροϊδεύει την ίδια τη βασίλισσα.

Διαβάστε Επίσης