Σκάνδαλο στο Παλάτι | Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας διασκεδάζει σε γιοτ με τρεις φίλες του

Ο Jack Brooksbank φωτογραφήθηκε στο Κάπρι ενώ η Ευγενία είναι στο σπίτι με το μωρό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τι είναι χειρότερο; Ότι ο Jack Brooksbank έκανε διακοπές στην Ιταλία χωρίς την πριγκίπισσα Ευγενία αλλά με τρεις καλλίγραμμες φίλες του ή ότι άφησε μόνη της τη σύζυγό του στο σπίτι με τον 5 μηνών γιο τους για να κάνει διακοπές; Και στις δύο περιπτώσεις το σκάνδαλο θα αναστατώσει το Παλάτι που δεν αρέσκεται σε φωτογραφίες των royals με topless μοντέλα.

Ο 35χρονος Jack Brooksbank φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι ενώ βρισκόταν πάνω σε γιοτ στην Ιταλία με τρεις glamorous γυναίκες, τις φίλες του Rachel Zalis, τη Maria Buccellati και την Erica Pelosini.

Σε μια από τι φωτογραφίες φαίνεται να αγκαλιάζει την Buccellati, μοντέλο που είναι πλέον fashion ambassador και influencer, και ποζάρουν για μια selfie, ενώ σε μια άλλη είναι με το μαγιό του δίπλα στο μοντέλο Erica Pelosini που κάνει ηλιοθεραπεία topless.

Το ταξίδι του Brooksbank στην Ιταλία έγινε με αφορμή το φιλανθρωπικό γκαλά της Unicef που είχε χρηματοδοτήσει ο George Clooney, ενώ η Ευγενία δεν τον συνόδευσε γιατί όπως είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του το ταξίδι ήταν επαγγελματικό.

Η πριγκίπισσα έμεινε στο σπίτι της οικογένειας στο Windsor φροντίζοντας τον μικρό August, ενώ πριν μια εβδομάδα είχε κάνει κι εκείνη διακοπές με φίλους της στην Ίμπιζα.

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης