Ο David Schwimmer βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά στις φήμες για τη σχέση του με τη Jennifer Aniston

Δημοσίευμα υποστήριξε πως οι δυο τους, ύστερα από την επανένωση του καστ των Friends, ήρθαν πιο κοντά.

Πολλοί ήταν οι φαν του σόου "Friends", οι οποίοι συγκινήθηκαν στο ενδεχόμενο της σχέσης ανάμεσα στη Jennifer Aniston και τον David Schwimmer, ειδικότερα ύστερα από την αποκάλυψη πως οι δυο τους είχαν υπάρξει ερωτευμένοι στα γυρίσματα της σειράς. 

Διαβάστε Επίσης

Το άκουσμα της είδησης που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έμοιαζε λες και ένα κομμάτι του παζλ να βρήκε τη θέση του, σαν οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές να απέκτησαν επιτέλους το happy end - όπως εκείνο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck- με το οποίο γαλουχηθήκαμε για χρόνια μέσα από τις ρομεντί ταινίες του Hollywood που πρωταγωνιστούσε στα μιλένιουμ η ίδια η Aniston. 

Και όμως προς μεγάλη απογοήτευσή μας, ο David Schwimmer είπε τα πράγματα με το όνομά τους, καταστρέφοντας τα όνειρα των απανταχού φαν των Friends που ήθελαν τους δυο τους να καταλήγουν μαζί, όπως ο Ross και η Rachel. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της σειράς που τους ανέδειξε, είναι απλά φίλοι.

Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε τις φήμες που ήθελαν τον Schwimmer και την Aniston να περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι της πρωταγωνίστριας του "The Morning Show", όπως υποστήριξε δημοσίευμα του Closer. Ούτε ένα μικρό ίχνος αλήθειας δεν υπάρχει στα ρομαντικά ραντεβού που το περιοδικό περιέγραφε, με τους ηθοποιούς να παραμένουν δύο καλοί φίλοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jennifer Aniston από τον περασμένο Νοέμβριο ήταν σε σχέση με έναν τηλεοπτικό παραγωγό, από τον οποίο χώρισε λίγο πριν το reunion επεισόδιο και ο λόγος ήταν η στενή σχέση που διατηρούσε η ηθοποιός με τους πρώην συντρόφους της. Πρόσφατα, μάλιστα, η Aniston δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον πρώην σύζυγό της, Justin Theroux, για τα γενέθλιά του, με τον οποίο ύστερα από το διαζύγιό τους το 2018, εξακολουθούν να παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. 

Σε συνέντευξή του ο Theroux τον περασμένο Απρίλιο είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, υποστηρίζοντας πως συνεχίζουν να μιλάνε συχνά, από τη στιγμή που ο χωρισμός τους δεν περιελάμβανε δραματικές σκηνές, παρά μόνο αγάπη. 

Διαβάστε Επίσης