H Salma Hayek κατεδαφίζει τη νοοτροπία του Hollywood που θεωρεί πως οι γυναίκες άνω των 50 έχουν ημερομηνία λήξης

Η Μεξικανή ηθοποιός θυμάται το ξεκίνημα της καριέρας, δηλώνει ευγνώμων για την οικογένειά της και απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο.

Κατά τη γνώμη της θα μπορούσε να είχε κάνει στο ξεκίνημα της καριέρας της περισσότερες ταινίες, όμως η μεξικανική καταγωγή της και η σιλουέτα της λατίνας δεν ταίριαζαν στα standards του Hollywood. Η Salma Hayek έχοντας καταφέρει στα 54 της να αποκτήσει μία επιτυχημένη καριέρα, να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της και να συμφιλιωθεί με τον εαυτό της είναι σίγουρα ένα θετικό πρότυπο για όλες τις γυναίκες. 

Διαβάστε Επίσης

Το ξεκίνημα της καριέρας της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Salma Hayek που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στις ταινίες "House of Gucci" και "Hitman's Wife's Bodyguard" θυμάται πως στην αρχή της καριέρας της κανείς δεν ήθελε να την ντύσει. "Είμαι μεξικανή. Είμαι πολύ μικροσκοπική, γεγονός που δεν βοηθάει το βάρος και το σχέδιο" δήλωσε η ηθοποιός, η οποία όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και είχε πείσει τον εαυτό της πως είναι φανταστική, ακόμα κι αν το φόρεμα της ήταν η επιτομή της απλότητας σε αντίθεση με τις extravagant δημιουργίες που φορούσαν άλλες ηθοποιοί. Σήμερα μπορεί να έχει όποιον οίκο επιθυμεί στα πόδια της, με την ίδια να αστειεύεται πως παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας μόδας, συνεπώς τώρα είναι δουλειά τους να φτιάχνουν ρούχα για εκείνη. "Είναι κάρμα", είπε χαρακτηριστικά.

Η σιλουέτα της στα 54

Όσο για τα παραπανίσια κιλά που αναγκάστηκε να πάρει για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία "House of Gucci", η ίδια πλέον δεν πιέζεται να τα χάσει από τη στιγμή που η ηλικία της έχει αυτό το προνόμιο, με αποτέλεσμα όλοι να τη "συγχωρούν" για το ατόπημά της. "Αυτός είναι ο καινούριος μου εαυτός για τώρα", είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της. 

Η συμφιλίωση με τον χρόνο και η αλλαγή στη νοοτροπία

Επιπλέον, δηλώνει περήφανη για την ηλικία της, αφού στα 54 της έχει μία όμορφη οικογένεια και έναν σύντροφο με τον οποίο συνεννοούνται και περνούν καλά. "Στα 30 και στα 20 είναι δύσκολο να βρεις την αληθινή αγάπη. Το να την έχεις όμως στα 50 σου είναι ένα απίστευτο δώρο" υποστήριξε η ηθοποιός. Συμφιλιωμένη με τον χρόνο και νιώθοντας προς πρέπει να αλλάξει συθέμελα η νοοτροπία του hollywood για τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες στον χώρο, ζήτησε να ξαναγράψουν τον ρόλο της στην ταινία "Hitman's Wife's Bodyguard", όπου ο νέος χαρακτήρας θα είναι στην ηλικία των 50 και όχι των 40, θα βρίσκεται εν μέσω κλιμακτηρίου ενώ παράλληλα θα θέλει να μείνει έγκυος. "Γιατί να αφήνουμε τους άντρες να μας δίνουν ημερομηνία λήξης. Θεωρώ πως υπάρχει μεγάλος σεξισμός σχετικά με την ηλικία. Μας δίνουν πολλές διορίες που εκείνοι δεν έχουν.Όπως το ότι μετά από κάποια ηλικία χάνεις την ομορφιά σου ή ότι κανείς δεν θα θέλει να σε παντρευτεί. Ήθελα έναν χαρακτήρα που θα ήταν δυναμικός, ατρόμητος, όμορφος, σέξι και έτοιμος για περιπέτεια επειδή οι γυναίκες της ηλικίας μου, στην ηλικία των 50 μπορούν ακόμα να είναι αυτό.", δήλωσε περήφανα. 

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης