H Bella Hadid ποζάρει με δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας

Το διάσημο μοντέλο μ' ένα φόρεμα που θυμίζει ...Ελλάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα, που μοιάζει βρεγμένο, ανέβασε στο Instagram η Bella Hadid. Όσοι γνωρίζουν τη δουλειά της Di Petsa, αμέσως αναγνώρισαν ότι πρόκειται για δημιουργία από τις συλλογές της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας, που έχει ντύσει ήδη πολλές διάσημες του εξωτερικού. 

Το φόρεμα που φοράει το διάσημο μοντέλο είναι το Wetlook mini dress της Di Petsa, και το επίβεβαίωσε η ίδια η σχεδιάστρια ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο προφίλ της. Η Δήμητρα Πέτσα έχει ξεχωρίσει για τις ιδιαίτερες Wet Look δημιουργίες της, που όπως είχε δηλώσει μιλώντας στο harpersbazaar.gr τον περασμένο Μάρτιο μετά την παρουσίαση της τελευταίας της collection στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, βασίζονται στην ιδέα της "απενοχοποίησης των σωματικών υγρών . Το πώς αντιμετωπίζουμε τα υγρά του σώματός μας έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας, κι ιδιαίτερα το νερό".

H Hadid συνδύασε το φόρεμά της με χρυσά κοσμήματα, από τα οποία ξεχωρίζει το μενταγιόν σε σχήμα καρδιά στον λαιμό της, αλλά και το αμφιλεγόμενο ζευγάρι αθλητικών Yeezy Foam Runners.

Της εμφάνισης της Bella Hadid με φόρεμα Di Petsa, είχε προηγηθεί η εμφάνιση της αδελφής της Gigi Hadid, όταν είχε επιλέξει ένα αρχαιοελληνικού τύπου Wet Look ντραπέ φόρεμα της ελληνίδας σχεδιάστριας για τη φωτογράφιση με την οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. 

Με δημιουργίες της Di Petsa έχουν επίσης φωτογραφθεί οι αδελφές Kardashian, η FKA Twigs και η Nicki Minaj. 

Πηγή: madamefigaro.gr