Charlene του Μονακό | Η επανένωση με την οικογένειά της μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες

Η σύζυγος του Αλβέρτου βρίσκεται στη Ν. Αφρική από τον περασμένο Μάιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με πέντε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες ώρες, η Charlene του Μονακό μοιράστηκε με τους followers της τη χαρά της που βρέθηκε και πάλι κοντά στο σύζυγό της και τα παιδιά τους. Ο Αλβέρτος και τα δίδυμα Jacques και Gabriella ταξίδεψαν μέχρι τη Νότια Αφρική για να τη δουν και να τη στηρίξουν μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που έχω την οικογένειά μου κοντά μου", έγραψε η ίδια στο caption που συνοδεύει τις φωτογραφίες, ενώ αναφέρεται και στο ομολογουμένως ιδιαίτερο κούρεμα της 6χρονης κόρης της, λέγοντας "Η Gabriella αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της!! Συγγνώμη Bella μου, προσπάθησα όσο μπορούσα να το διορθώσω".

Η επανένωση της οικογένειας γίνεται εν μέσω δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για ενδεχόμενο διαζύγιο της Charlene και του Αλβέρτου. Παρόμοιες φήμες υπήρχαν εδώ και μερικά χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα φούντωσαν λόγω της παρατεταμένης απουσίας της πριγκίπισσας.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, η πρώην κολυμβήτρια είχε μιλήσει για τους λόγους που την κρατούν μακριά από το πριγκιπάτο, τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξή της στο News24. Συγκεκριμένα είχε πει πως μετά από μια επέμβαση στη γνάθο, το μόσχευμα οστού που είχε χρησιμοποιηθεί μολύνθηκε και η μόλυνση επεκτάθηκε στα αυτιά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς για να επιστρέψει στο σπίτι της. Για τη νέα επέμβαση που έγινε πριν λίγες μέρες δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση και οι μόνες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι πως όλα πήγαν καλά και ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει.

Διαβάστε Επίσης