Cher | O μεγάλος έρωτας με τον Val Kilmer και η φιλία που μετρά 40 χρόνια

Ο δυνατός δεσμός που ενώνει τους δύο σταρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν η Cher γνώρισε τον Val Kilmer τη δεκαετία του '80 τον ερωτεύθηκε αμέσως. Η 75χρονη τραγουδίστρια και ο 61χρονος ηθοποιός παραμένουν μέχρι σήμερα φίλοι και όπως δηλώνει η σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People "δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Είναι αστείος και εντυπωσιακός και κάνει πράγματα που κανένας άλλος δεν κάνει”.

H φιλία τους μετρά τέσσερις δεκαετίες και όπως εξηγεί "δεν ξέρω πως μείναμε φίλοι, απλά έγινε. Δεν προσπαθήσαμε”. Ο έρωτας ανάμεσα στους δύο σταρ, εξάλλου, ήταν μεγάλος: "Αποκαλούμασταν Sid και Ethel. Ο Val δεν ήθελε να φωνάζει 'Cher' κι εγώ δεν ήθελα να φωνάζω 'Val'. Επίσης αποκαλούμασταν και Valus Maximus και Cherus Reprimandus. Ήταν το ποια ήμουν στο νοικοκυριό. Κι εκείνος φυσικά ήταν Maximus, εννοείται”.

Η γνωριμία και ο έρωτας

"Τον γνώρισα σε ένα πάρτι για τα γενέθλιά μου που έκανε μια φίλη για μένα. Και μου είπε ότι κάλεσε κάποιον που θα άρεσε είτε σε μένα είτε σε μια φίλη μου που είναι δημοσιογράφος”, εξήγησε η σταρ τονίζοντας ότι αρχικά έγιναν φίλοι. "Γίναμε φίλοι γιατί γελούσαμε με τα ίδια πράγματα όλη την ώρα. Θα κοιμόταν σπίτι μου και ήταν απλά μια φιλία. Αυτό πήρε καιρό. Βασικά, όχι και τόσο καιρό”.

Η διαφορά ηλικίας τους ήταν κάτι που συζητιόταν εκείνη την εποχή. Εκείνος ήταν γύρω στα 22 κι εκείνη πάνω από 30. Όπως θυμάται: "η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βγει με νεότερους άντρες. Ποτέ δεν είχα βγει σε ραντεβού. Οι νεότεροι άντρες δεν φοβόντουσαν τις μεγαλύτερες γυναίκες, απλά οι άντρες της ηλικίας μου δεν το ανέχονταν”.

Cher | O μεγάλος έρωτας με τον Val Kilmer και η φιλία που μετρά 40 χρόνια

Από τον έρωτα στη φιλία

Ο Val Kilmer είχε δημιουργήσει μια όμορφη σχέση με τα παιδιά της Cher και την είχε εντυπωσιάσει με το ταλέντο και τον χιούμορ του: "Η αίσθηση του χιούμορ μας και όσα σκάρωνε ο ένας στον άλλο ήταν περισσότερο από ό,τι είχα ζήσει με οποιονδήποτε άλλο άντρα”. Όπως λέει χαρακτηριστικά: "Ήταν τόσο όμορφος. Η σχέση μας πήγε από τον τρελό έρωτα και τα υστερικά γέλια στο να σεβόμαστε ο ένας τις ικανότητες του άλλου”. Η σταρ εξήγησε πως γρήγορα κατάλαβαν ότι "ήμασταν και οι δύο σαν Άλφα αρσενικά. Ήμασταν ανεξάρτητοι και κανείς δεν θα το άφηνε αυτό”.

Το πρόβλημα υγείας του Val Kilmer

"Ήταν αρκετές φορές στο σπίτι μου όσο ήταν άρρωστος. Ήταν θαραλλέος όλη την ώρα, είδα πόσο άρρωστος ήταν” είπε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο στον λαιμό.

Αναφορικά με το ντοκιμαντέρ "Val” για τις στιγμές που πέρασε ο σταρ μετά τη διάγνωσή του, η Cher δήλωσε πως "είναι ένας καλλιτέχνης. Μπορεί να γίνει κακομαθημένος αλλά του το συγχωρείς. Του τα συγχωρείς όλα. Ακόμα κι όταν ήμουν θυμωμένη ήταν πάλι ευχάριστο. Τον αγαπούσα και τον αγαπώ” λέγοντας ότι πιστεύει ότι είναι γενναίος και εκπληκτικός, αφού στο ντοκιμαντέρ "σε αφήνει να δεις πράγματα που κανείς δεν θα σε άφηνε. Ακόμα και τα χειρότερα. Ήθελε να είναι σε αυτό το ντοκιμαντέρ γιατί ήθελε να σου δείξει ποιος είναι”.

Διαβάστε Επίσης