"Δεν είμαι θήραμα" | Η Anya Taylor-Joy αποκαλύπτει πώς αντιμετώπισε τον φόβο της με τους παπαράτσι

Η διάσημη ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα αλλά αντιμετώπισε τους φωτογράφους που την περίμεναν στη Νέα Υόρκη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα από τα δύσκολα της καριέρας των celebrities, είτε είναι ηθοποιοί είτε μουσικοί, είναι οι παπαράτσι. Ακόμα και οι royals δεν μπορούν μερικές φορές να χειριστούν τον τρόμο που νιώθει κανείς όταν πάνω από είκοσι άτομα σε πλησιάζουν και σου φωνάζουν για να βγάλουν μια φωτογραφία.

Η Anya Taylor-Joy, η σταρ που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά Queen’s Gambit,  μίλησε πρόσφατα στο Tatler για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει τον φόβο που ένιωσε όταν αρκετοί φωτογράφοι την πλησίασαν στη Νέα Υόρκη.

 Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Saturday Night Live και ξαφνικά ήρθε αντιμέτπη με τους παπαράτσι. "Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι γλυκοί και ευγενικοί και απλά θέλουν να κάνουν μια συζήτηση και μου αρέσει αυτό" είπε η στα, τονίζοντας όμως πως "υπάρχουν στιγμές όμως όπου είσαι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει 20 και αυτό απλά δεν είναι ασφαλές για τη σωματική σου ακεραιότητα".

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός εκείνη την ημέρα "πήγα σπίτι και έκλαψα αλλά μετά το κατάλαβα", εξηγώντας ότι το επόμενο πρωί μίλησε με τους φωτογράφους και τους είπε: "Γεια σας το όνομά μου είναι Anya. Ας χαμηλώσουμε τις κάμερες κι ας γνωριστούμε. Δεν είμαι θήραμα. Δεν θέλω να τρέξω. Προτιμώ να πω ότι καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η δουλειά σας και ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είμαι μια γυναίκα συγκεκριμένου μεγέθους και νιώθω απειλητικά αυτή τη στιγμή, οπότε θα μπορούσαμε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να κάνετε τη δουλειά σας και εγώ να νιώθω λιγότερο τρομοκρατημένη;"

Διαβάστε Επίσης