Η στιγμή του αποχωρισμού | Η Βασίλισσα Letizia αποχαιρετά την κόρη της, πριγκίπισσα Leonor

Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας αποχαιρέτησε τους γονείς της στο αεροδρόμιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές βίωσαν η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωριστούν την πρωτότοκη κόρη τους και διάδοχο του θρόνου της Ισπανίας, πριγκίπισσα Leonor.

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσή της, η πριγκίπισσα Leonor θα ταξιδεύσει στην Ουαλία για να παρακολουθήσει μαθήματα στο UWC Atlantic College, ένα κάστρο του 12ου αιώνα, όπου θα είναι συμμαθήτρια με την πριγκίπισσα Αλέξια της Ολλανδίας. 

Το βασιλικό ζευγάρι μαζί με τις κόρες του εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο, όπου αποχαιρέτησαν τη νεαρή πριγκίπισσα, η οποία θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ο βασιλιάς Felipe και η σύζυγός του, Letizia, ήταν φανερά συγκινημένοι, με τις φωτογραφίες να τους δείχνουν να αγκαλιάζονται σφιχτά με την κόρη τους.

Ιδιαίτερα τρυφερή ήταν η στιγμή που η πριγκίπισσα Leonor αγκάλιασε τη μικρότερη αδερφή της, Sofia, με την οποία έχει δύο έτη διαφορά και όλα τα χρόνια της ζωής της έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο πλευρό της. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η οικογένεια είναι πολύ ενωμένη, γι'αυτό και αποφάσισαν να συνοδεύσουν τη Leonor οικογενειακώς στο αεροδρόμιο.

Ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίας της νεαρής πριγκίπισσας στο κολλέγιο, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη για τη νέα περιπέτεια στη ζωή της που μόλις ξεκίνησε. 

Διαβάστε Επίσης