Πριγκίπας Αλβέρτος | "Η πριγκίπισσα Charlene είναι έτοιμη να επιστρέψει σπίτι"

Η πριγκίπισσα ίσως επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι περίμενε στο Μονακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλά έχουν γραφτεί για την πολύμηνη παραμονή της πριγκίπισσας Charlene στη Νότια Αφρική μετά από επιπλοκές που εμφάνισε στην υγεία της μετά από εγχείριση που είχε κάνει. Μια μόλυνση αλλά και μια δεύτερη επέμβαση την εμπόδισαν από το να ταξιδέψει στο Μονακό στην οικογένειά της, με αποτέλεσμα τόσο ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, όσο και τα παιδιά της να έχουν ταξιδέψει εκείνοι για να την επισκεπτούν.

Με τα δημοσιεύματα να μιλούν για προβλήματα στη σχέση της με τον Αλβέρτο αλλά και για την ευκαιρία που βρήκε η Charlene να φύγει επιτέλους από το Παλάτι, το ζευγάρι έχει προσπαθήσει μέσα από τα social media να δώσει ένα τέλος στις φήμες, ανεβάζοντας φωτογραφίες αλλά και αναρτήσεις που δείχνουν ότι εξακολουθούν να είναι ευτυχισμένοι.

Πρόσφατα κι ενώ οι φήμες θέλουν να ετοιμάζεται το διαζύγιο του πριγκιπικού ζεύγους, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έδωσε μια συνέντευξη στο People λέγοντας ότι η Charlene θα επιστρέψει σύντομα στο Μονακό.

Διαβάστε Επίσης

Ο 63χρονος πρίγκιπας είπε χαρακτηριστικά ότι "η Charlene είναι έτοιμη να επιστρέψει σπίτι” ενώ η ημερομηνία εξαρτάται από τους γιατρούς της. Αν η κατάσταση της υγείας της δεν αλλάξει, τότε η πριγκίπισσα μπορεί να επιστρέψει τον Σεπτέμβρη στο Μονακό, όπως δήλωσε ο Αλβέρτος εξηγώντας πως "ξέρω πως είμαι πιθανόν τον Οκτώβριο αλλά αυτό ήταν πριν τα τελευταία της ιατρικά ραντεβού. Είμαι σίγουρος ότι μπορει να είναι νωρίτερα”.

"Είναι έτοιμη. Είπε αστειευόμενη ότι είναι έτοιμη να μπει σε καράβι για να επιστρέψει στηνη Ευρώπη” αποκάλυψε ο Αλβέρτος, εξηγώντας ότι η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί αρκετά από τις 13 Αυγούστου που έκανε την τελευταία εγχείρηση.

Ο πρίγκιπας μίλησε και για το τελευταίο του ταξίδι στη Νότια Αφρική με τα παιδιά του, την 6χρονη πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Jacques, λέγοντας ότι η Charlene "ενθουσιάστηκε που μας είδε και πέρασε χρόνο με τα παιδιά”.

Διαβάστε Επίσης