Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana θυμάται την τραγική στιγμή που έμαθε για τον θάνατό της

Ο Charles Spencer τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κρατά ζωντανή τη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας του λαού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

24 χρόνια πέρασαν από τον αιφνίδιο θάνατο της πριγκίπισσας Diana, ύστερα από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που τής στέρησε τη ζωή, με τους αγαπημένους της συγγενείς να τη θυμούνται με αγάπη και στοργή.

Διαβάστε Επίσης

Ο αδερφός της, Charles Spencer, στην επέτειο του θανάτου της ανέβασε μία φωτογραφία από την οικογενειακή κατοικία, Althorp House, όπου είχε υψώσει μία σημαία προς ένδειξη σεβασμού στην αγαπημένη του αδερφή. Στο caption έγραψε : "Είναι λυπητερό που η Diana δεν είναι εδώ να απολαύσει τα πανέμορφα εγγόνια της".

Όπως είχε δηλώσει πριν από 20 χρόνια σε μία αποκαρδιωτική συνέντευξή του στον Larry King, όταν έμαθε τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της αδερφής του, βρισκόταν στη Νότια Αφρική με τα παιδιά του. "Ήμουν στο Cape Town με τα 4 παιδιά μου, ήμασταν οι 5 μας στο σπίτι και το τηλέφωνο χτύπησε πολύ νωρίς το πρωί. Και τότε κάποιος από την οικία μου στην Αγγλία είπε 'Κοιτάξτε, έχω άσχημα νέα. Φαίνεται πως η αδερφή σας και ο Dodi Fayed ήταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.'", θυμάται ο Spencer.

Στη συνέχεια, όπως είχε περιγράψει ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana, κατέβηκε για να ανοίξει τη τηλεόραση, όπου τα δελτία ειδήσεων επιβεβαίωναν πως είχε απεγκλωβιστεί από το όχημα και παρόλο που ήταν τραυματισμένη, ήταν καλά. "Και τότε η μία από τις αδερφές μου μου τηλεφώνησε λίγο αργότερα ενώ έβλεπα τηλεόραση και μου είπε 'Φοβάμαι πως έχω κακά νέα. Νομίζουμε πως μάλλον έχει εγκεφαλική βλάβη", δήλωσε δύο χρόνια μετά το μοιραίο συμβάν ο Charles Spencer. 

Όπως θυμάται στο τέλος, μίλησε με την τρίτη αδερφή του, της οποίας ο σύζυγος δούλευε στο Παλάτι, ανακοινώνοντάς τους τα δυσάρεστα νέα. Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana συντετριμμένος είχε συνοδεύσει τους γιους της αδερφής του, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια της κηδείας, μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ είχε εκφωνήσει έναν πολύ συγκινητικό επικήδειο.

Διαβάστε Επίσης