Η Beyoncé συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής - Η ευχή της για τα γενέθλιά της

H διάσημη σταρ γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1981 στο Huston.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια από τις πιο διάσημες σταρ στον πλανήτη, η καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία Grammy, γιορτάζει στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 τα 40ά γενέθλιά της. Η Beyoncé γεννήθηκε στις 4/9/1981 στο Huston και άρχισε να ασχολείται με τη σόουμπιζ από την ηλικία των 7 ετών, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού. Στα 9 ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και στα 10 είχε ήδη ηχογραφήσει περισσότερα από πενήντα δικά της τραγούδια. Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της όταν ήταν 15 ετών και στα 22 ήταν πλέον μια παγκόσμια σταρ –αρχικά ως μέλος του γκρουπ Destiny’s Child και στη συνέχεια ακολουθώντας σόλο καριέρα.

Τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, ηθοποιός, χορεύτρια, σχεδιάστρια μόδας αλλά και σύζυγος και μητέρα, η Beyoncé έχει αποκτήσει με το σύζυγό της Jay Z τρία παιδιά, την 9 ετών Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir Carter που είναι 4 ετών. 

Διαβάστε Επίσης

"Ολόκληρη η ζωή μου είναι ένα ταξίδι. Κάθε φορά, θέτω έναν στόχο και κάνω τα πάντα για να τον πετύχω, και μετά προχωρώ σε έναν άλλο", λέει η ίδια στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο Homecoming, του 2019. Σήμερα, στην κομβική ηλικία των 40, είναι για εκείνη πολύ ξεκάθαρο ποιος είναι ο επόμενος στόχος της: "Θέλω απλώς να απολαύσω τη ζωή", δήλωσε στην πρόσφατη σπάνια συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar. 

Διαβάστε Επίσης

"Η ευχή μου για τα επόμενο  40 χρόνια είναι να είναι διασκεδαστικά και γεμάτα ελευθερία", είπε. "Θέλω να εξερευνήσω πτυχές του εαυτού μου που δεν είχα το χρόνο να ανακαλύψω και να απολαύσω τον άντρα και τα παιδιά μου. Θέλω να ταξιδέψω, αλλά όχι για δουλειά. Θέλω η επόμενη δεκαετία να είναι αφιερωμένη στη γιορτή, τη χαρά και την αγάπη –να δώσω και να πάρω. Έχω κάνει τόσα πολλά σε αυτά τα 40 χρόνια που πλέον θέλω απλώς να απολαμβάνω τη ζωή".