Η Victoria Beckham αποκάλυψε την κρυφή συνήθεια της κόρης της

Η σχεδιάστρια μίλησε για το τι σημαίνει η ομορφιά στην οικογένεια Beckham.

Η Victoria Beckham με το λανσάρισμα της Victoria Beckham Beauty φαίνεται πως ενέπνευσε την κόρη της, Harper, να πειραματιστεί με το μακιγιάζ.

"Η Harper είναι πολύ girly οπότε μας αρέσει να βαφόμαστε στο σπίτι", είπε η Victoria. "Δεν θα την άφηνα να βγει από το σπίτι με μακιγιάζ προφανώς, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο που μπορείς να κάνεις με την κόρη σου, ξέρεις. Να παίζεις με το μακιγιάζ και να διασκεδάζεις", εξήγησε.

RELATED STORY

Αποκάλυψε επίσης πως η κόρη της δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που λατρεύει το χώρο της ομορφιάς. "Ο David 100% κλέβει τα προϊόντα ομορφιάς μου. Τα μοιραζόμαστε", είπε. 

Το πρώην Spice Girl αποκάλυψε επίσης ότι δεν θέλει να κάνει καμία πλαστική επέμβαση, τονίζοντας βέβαια ότι πιθανόν να αλλάξει γνώμη μετά από 10 ή 15 χρόνια. "Ποτέ μην λες ποτέ", είπε. "Εξαρτάται από το τι κάνει τον καθένα να νιώθει καλά. Ρωτήστε με ξανά μετά από 10, 15 ή 20 χρόνια. Ίσως να έχω αλλάξει γνώμη, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να γιορτάσω το ποια είμαι και να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, από το να προσπαθώ να αλλάξω", είπε. 

RELATED STORY