"Πίσω από τις κάμερες την φώναζε κυρία" | Οι ισχυρισμοί ότι η σχέση της πριγκίπισσας Diana και του Dodi Al-Fayed ήταν ψεύτικη

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις από έναν άνθρωπο που είχε περάσει πολύ χρόνο δίπλα στο ζευγάρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι γνωρίζουμε το περίφημο ειδύλλιο της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana και του Dodi Al-Fayed, το οποίο σφραγίστηκε με τον τραγικό θάνατό τους στο τροχαίο στο Παρίσι πριν από 24 χρόνια.

Αλλά νέες αναφορές ισχυρίζονται ότι όλη αυτή η "αγάπη" και το πολυπαιγμένο ειδύλλιο ήταν ψεύτικα. Εκείνη την εποχή, οι paparazzi ήταν απασχολημένοι 24 ώρες το 24ωρο με την 36χρονη τότε Diana και τον 42χρονο Dodi. Οι δυο τους περνούσαν τότε αρκετό χρόνο μαζί, έκαναν διακοπές αλλά και εξόδους για φαγητό. Όλα αυτά μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Diana από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Fake το ειδύλλιο;

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έρχονται στη δημοσιότητα μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το ειδύλλιό τους δεν ήταν καθόλου αληθινό.

Μέλος του προσωπικού που εργάστηκε για τη Diana και τον Dodi ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους δεν ήταν ποτέ ερωτευμένοι, ανέφερε η Daily Star. Ο υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι οι εκδηλώσεις αγάπης της πριγκίπισσας Diana προς τον Dodi γίνονταν μόνο όταν υπήρχαν κάμερες.

Και πρόσθεσε ότι ο Ντόντι την αποκαλούσε "κυρία" όταν δεν υπήρχαν κάμερες. Ο άνθρωπος που έκανε τις αποκαλύψεις εργαζόταν στο γιοτ του Al Fayed και είχε περάσει πολύ καιρό δίπλα στο υποτιθέμενο (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) ζευγάρι. Και αποκάλυψε ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν μια "μια μεγάλη ψεύτικη παράσταση".

"Πίσω από τις κάμερες την φώναζε κυρία" | Οι ισχυρισμοί ότι η σχέση της πριγκίπισσας Diana και του Dodi Al-Fayed ήταν ψεύτικη

Ο δημοσιογράφος που εξασφάλισε τις δηλώσεις

Ο δημοσιογράφος Paul McMullan, ο οποίος ήταν αποσταλμένος εφημερίδας για να καλύψει τις διακοπές του ζεύγους στην ιταλική Ριβιέρα το καλοκαίρι του 1997, μίλησε τότε με τον συγκεκριμένο υπάλληλο και πήρε τις αποκλειστικές δηλώσεις. Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι δύο τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις και τα ερωτηματικά

Καθώς η Diana και ο Ντόντι έπλεαν στη Μεσόγειο Θάλασσα σε ένα γιοτ 200 μέτρων, που ανήκε στον πατέρα του Dodi, Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ, το μέλος του πληρώματος του γιοτ φέρεται να είπε στον McMullan: "Δεν μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο, την αποκαλεί κυρία, της μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. Αλλά μόλις βγαίνουν έξω σε δημόσια θέα, φιλιούνται και αγκαλιάζονται".

Εκτός από τη συγκεκριμένη μαρτυρία, και ο ιδιωτικός γραμματέας της Diana, Michael Gibbins, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του το 2017 ότι δεν ήταν ερωτευμένη με τον Dodi αλλά απλώς περνούσε το καλοκαίρι στο γιοτ του.

Γιατί όμως η Diana επέλεξε να δείξει προς τα έξω μια διαφορετική εικόνα; Μήπως στόχος της ήταν απλά να πληγώσει το παλάτι και ο Dodi δέχτηκε να παίξει αυτόν τον ρόλο, καθώς δεν μπορούσε να αρνηθεί στη γοητευτική πριγκίπισσα; Ερωτηματικά που δεν θα βρουν απάντηση ποτέ.

Πηγή: TheToc.gr