Πρίγκιπας Αλβέρτος | Η φωτογραφία με τα δίδυμα ενώ περιμένουν την επιστροφή της πριγκίπισσας Charlene

Η πριγκίπισσα του Μονακό έχασε την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε ένα τελευταίο ταξίδι με τα παιδιά του πριν επιστρέψουν στο Παλάτι για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Ο πρίγκιπας του Μονακό που το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει να κάνει μόνος του όλες τις δημόσιες εμφανίσεις αφού η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene, βρίσκεται στη Νότια Αφρική για λόγους υγείας, αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με τα παιδιά του.

Διαβάστε Επίσης

Ο Αλβέρτος πήγε στην Ιρλανδία μαζί με τα δίδυμα και φωτογραφήθηκαν φορώντας ασορτί προστατευτικές μάσκες, ενώ η μητέρα τους δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο Παλάτι και βρίσκεται στη Νότια Αφρική μετά από επιπλοκές που παρουσίασε μετά την τελευταία επέμβαση που έκανε.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ταξίδι του 6χρονου πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella στο εξωτερικό και η επιλογή της Ιρλανδίας δεν ήταν μάλλον τυχαία, αφού και ο Αλβέρτος είχε ταξιδέψει για πρώτη φορά μαζί με τους γονείς του, πρίγκιπα Rainier και πριγκίπισσα Grace, επίσης στην Ιρλανδία.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή της Charlene , η οποία έχασε και την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο. Όπως είπε ο Αλβέρτος σε συνέντευξή του "Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο τη Δευτέρα. Ανυπομονώ να επιστρέψει η Charlene γιατί είναι μέρος της ζωής μου, της ζωής μας, της ζωής του Μονακό. Επίσης ανυπομονώ να με βοηθήσει με τα παιδιά και όλα όσα έκανε στο παρελθόν γιατί είναι μια ομαδική προσπάθεια. Όταν κάποιο μέλος της ομάδας λείπει, είναι πολύ δύσκολο".

Διαβάστε Επίσης