H Melania Trump δεν θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο

Η πρώην Πρώτη Κυρία μάλλον δεν θα ήθελε να επανεκλεγεί ο Donald Trump.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Melania Trump έζησε στον Λευκό Οίκο τέσσερα χρόνια ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και σίγουρα δεν θέλει να τα θυμάται. Τα media σχολίαζαν κάθε της εμφάνιση, οι απαιτήσεις για τον ρόλο της ως σύζυγο και Πρώτη Κυρία ήταν μεγαλύτερες από όσες θα ήθελε και η ζωή της δεν θύμιζε σε τίποτα την προηγούμενη πιο ήρεμη καθημερινότητα που απολάμβανε.

Η πιθανότητα να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, σίγουρα δεν θα ήταν κάτι που θα της άρεσε. Εάν ο Donald Trump αποφασίσει να βάλει ξανά υποψηφιότητα για Πρόεδρος, μάλλον η Melania δεν θα συμμετέχει. Αυτό υποστηρίζουν πολιτικές αναλυτές σε ξένα Μέσα, με το People να αναφέρει πως "στην Melania δεν αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ενδιαφέρεται να το ξανακάνει αυτό" τονίζοντας πως εάν ο σύζυγός της γινόταν ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ "αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για εκείνη".

Η Melania πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως την "πιο απαθή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ" απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή για αυτό αμέσως μετά τις εκλογές επέστρεψε μαζί με τον γιο της στο σπίτι τους στο Palm Beach της Florida. Εκεί απολάμβανε να κάνει spa και να περνάει χρόνο με τον γιο της και τους γονείς της.

Πέρυσι είχε κυκλοφορήσει μια μυστική ηχογράφηση μέσα από τον Λευκό Οίκο στην οποία ακούγεται η 51χρονη Melania να λέει "ποιος ενδιαφέρεται για τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς. Αλλά πρέπει να το κάνω, σωστά;", δείχνοτνας ότι ένιωθε πίεση για τις ευθύνες που είχε ως Πρώτη Κυρία ενώ έπρεπε ταυτόχρονα να δέχεται αρνητικές κριτικές για το εάν αγνοεί ή συμφωνεί με τη μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της.

Η Melania ένιωσε ανακούφιση όταν έφυγε από τον Λευκό Οίκο. Από τόιτε προτεραιότητά της είναι ο γιος της που πλέον ξεκίνησε την φοίτησή του στο Oxbridge Academy του δισεκατομμυριούχου Boll Koch στη Φλόριντα. "Είναι αφοσιωμένη στην παιδεία του Barron, στις δραστηριότητες μετά το σχολείο και τη γενικότερη φροντίδα του" αναφέρει δημοσίευμα, τονίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με πιθανή προεκλογική καμπάνια του Donald Trump.

Διαβάστε Επίσης