"Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου" | Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά στις φήμες περί διαζυγίου με την Charlene

Ο πρίγκιπας του Μονακό δίνει τέλος στις φήμες περί προβλημάτων στον γάμο του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό λείπει αρκετό διάστημα από το Παλάτι και την χώρα και παρά το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος, έχουν μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει αεροπορικώς από τη Νότια Αφρική όπου βρίσκεται, οι φήμες περί διαζυγίου καλά κρατούν.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε μια προσπάθειά του να δώσει ένα τέλος στις φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα να βρήκε ένα τρόπο να φύγει από το Παλάτι επικαλούμενη προβλήματα υγείας, αλλά και ότι σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο, ταξίδεψε δύο φορές μαζί με τα παιδιά ώστε να τη συναντήσει από κοντά.Η επανασύνδεση της οικογένειας και οι φωτογραφίες τους στα social media συζητήθηκαν αλλά δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν τα δημοσιεύματα περί προβλημάτων στο παλάτι του Μονακό.

Ο Αλβέρτος που στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιρλανδία ταξίδεψε για πρώτη φορά με τα παιδιά του για επίσημη επίσκεψη, αποφάσισε να μιλήσει στο People και να απαντήσει σε όσους πιστεύουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να δώσει τέλος στον γάμο του: "Δεν έφυγε από το Μονακό απογοητευμένη. Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με κάποιον άλλο. Πήγε στη Νότια Αφρική για να τη δουλειά του Foundation και για να περάσει χρόνο με τον αδελφό της και κάποιους φίλους", είπε ο Αλβέρτος.

"Θα ήταν μόνο για μια εβδομάδα, το πολύ 10 μέρες παραμονής, και είναι ακόμα εκεί εξαιτίας της μόλυνσης και των επιπλοκών που προέκυψαν" πρόσθεσε εξηγώντας ότι "δεν πήγε στην εξορία. Ήταν απλά ένα ιατρικό πρόβλημα που έπρεπε να θεραπευτεί".

Διαβάστε Επίσης

Ο πρίγκιπας παραδέχτηκε ότι όταν ξεκίνησαν οι φήμες περί σύννεφων στον γάμο του με την Charlene συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να είχε απαντήσει νωρίτερα ώστε να τις σταματήσει, αλλά "είχα εστιάσει στο να φροντίσω τα παιδιά. Και πίστευα ότι απλά θα σταματούσαν. Ξέρετε εάν προσπαθείς να απαντάς σε ό,τι δημοσιεύεται τότε απλά συνεχώς θα απαντάς και χάνεις τον χρόνο σου".

Ο πρίγκιπας του Μονακό δεν παρέλειψε να πει ότι όλες αυτές οι φήμες έχουν επηρεάσει την πριγκίπισσα αλλά και τον ίδιο "το να παρερμηνεύεις τα γεγονότα είναι πάντα βλαβερό" αποκαλύπτει λέγοντας ότι "είμαστε εύκολος στόχος, μας χτυπούν εύκολα, γιατί είμαστε μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας".

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε δηλώσει ότι πλέον η πριγκίπισσα Charlene είναι καλύτερα στην υγεία της κι αν της το επιτρέψουν οι γιατροί της θα επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζαν στο Μονακό. "Είναι έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι" είχε πει τονίζοντας μάλιστα ότι η Charlene είχε αστειευτεί λέγοντας ότι είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει και με πλοίο για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Διαβάστε Επίσης