Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στα VMAs χωρίς τον Ben Affleck

Η λατίνα σούπερ σταρ εμφανίστηκε σόλο στα βραβεία του MTV.

Αφού κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη περπατώντας χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας στο πλευρό του Ben Affleck , η Jennifer Lopez συνεχίζει τα επιτυχημένα σερί των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων, ξεκινώντας από την επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana

Διαβάστε Επίσης

Αυτή τη φορά, η νέα της εμφάνιση, που έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη, πραγματοποιήθηκε στα βραβεία VMAs του MTV που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, όπου η Jennifer Lopez προτίμησε να δηλώσει σόλο παρουσία. 

Ύστερα από μία σειρά κοινών εμφανίσεων με τον Ben Affleck που έκαναν τους παπαράτσι να χάσουν τον ύπνο τους, η λατίνα σούπερ σταρ επέλεξε να εμφανιστεί στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί των βραβείων μόνη της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η παρουσία της κρίθηκε λιγότερο ενδιαφέρουσα. Ειδικότερα, η JLo βρέθηκε επί σκηνής για να παρουσιάσει το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς, το οποίο παρέδωσε στην Olivia Rodrigo για το κομμάτι "Driver’s License".

Jennifer Lopez - Olivia Rodrigo

Η εμφάνιση της JLo

Πέρα όμως από την ηχηρή απουσία του Affleck, η εμφάνιση της iconic performer, επίσης, συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο. Η 52χρονη JLo για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό crop top με πολλά cut-outs- το trend της σεζόν - από David Koma και μία ανάλογη και απαστράπτουσα μίνι φούστα που ακολουθούσε την ίδια λογική. Η σούπερ σταρ ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα εντυπωσιακό χτένισμα και μακιγιάζ από τον μετρ του είδους και προσωπικό της makeup artist, Scott Barnes, ο οποίος για ακόμη μία φορα δημιούργησε ένα θεϊκό make up look για την τραγουδίστρια. 

Jennifer Lopez

Προς το παρόν αναμένεται να δούμε αν η Jennifer Lopez πρόκειται να συνεχίσει τα σερί και να εμφανιστεί ξανά στο πλευρό του Ben Affleck στο φετινό Met Gala που θα λάβει χώρα στις 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, από τη στιγμή που η σούπερ σταρ βρισκόταν στην αρχική λίστα της διοργάνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορονοϊού.

Διαβάστε Επίσης