Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zhukova | Σαν άλλοι λαμπεροί σταρ του παλιού κινηματογράφου στο Met Gala

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πιο πολυσυζητημένο event της χρονιάς πιασμένοι από το χέρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο φετινό Met Gala παρακολουθήσαμε πολλές αστοχίες από καλεσμένους που δεν κατάλαβαν το θέμα, πολλά "γυμνά φορέματα", απόλυτη extravaganza και αρκετά ζευγάρια που είτε έκαναν την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους, είτε απλά χρησιμοποίησαν το κόκκινο χαλί για να πραγματοποιήσουν μία over-the-top εκδήλωση του έρωτά τους.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στα ζευγάρια που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας, χωρίς να προσπαθήσουν να μας αποπροσανατολίσουν με το outfit τους, ήταν η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Σαν αστέρες του παλιού κινηματογράφου, το ζευγάρι εντυπωσίασε με τις επιλογές του. Ο Σταύρος Νιάρχος προτίμησε να φορέσει ένα κλασικό σμόκιν όπως αρμόζει κάθε επίσημη εκδήλωση, ενώ η σύζυγός του επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Prada που έκανε τον καλύτερο χρωματικό συνδυασμό με το outfit του Έλληνα κροίσου. 

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zhukova

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2020 σε ένα τριήμερο χλιδής στο St. Moritz που αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, απέκτησε πριν από λίγους μήνες το πρώτο του παιδί, τον Φίλιππο Σταύρο που πήρε το όνομά του από τον παππού του. Το ζευγάρι, αν και γνωριζόταν τα τελευταία 10 χρόνια, ξεκίνησε τη σχέση του ύστερα από το διαζύγιο της Zhukova από τον Roman Abramovich, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά και εξακολουθούν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. 

Διαβάστε Επίσης