Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο για το 2021

Σύμφωνα με το περιοδικό TIME, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν τη δύναμη να φέρουν την αλλαγή στον κόσμο.

Παρά τα δημοσιεύματα για χαμηλή δημοτικότητα στα μάτια των Βρετανών, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν στη λίστα με τα 100 πιο επιδραστικά άτομα στον κόσμο για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό TIME.

Διαβάστε Επίσης

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φωτογραφίζονται για τις ανάγκες του νέου τους "τίτλου" που δεν έλαβαν εκ γενετής - μάλλον το αντίθετο - και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ώστε ο κόσμος να γίνει ένα καλύτερο μέρος. Στο περιοδικό TIME τον λόγο για το ζευγάρι έλαβε ο José Andrés, σεφ και ιδρυτής του φιλανθρωπικού οργανισμού World Central Kitchen, με τον οποίο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συνεργάζονται στενά.

Ο Andrés υπογράμμισε το πάθος τους να βοηθούν τους άλλους, παίρνοντας μέρος στη δράση, χωρίς να νοιάζονται για το στάτους και τη θέση τους και παρά τα προνόμια που είχαν, προτίμησαν να μην μείνουν σιωπηλοί στα προβλήματα που υπάρχουν γύρω τους, με το να ρίχνουν τον προβολέα σε ανθρώπους με ιστορίες που έπρεπε να γίνουν γνωστές παγκοσμίως. 

Όπως υποστήριξε ο διάσημος σεφ, "μετατρέπουν τη συμπόνια σε φυσική παρουσία μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού τους Archewell. Δίνουν φωνή σε αυτούς που δεν έχουν μέσω παραγωγών. Βρισκόμενοι μαζί με μη κερδοσκοπικούς συνεργάτες, παίρνουν ρίσκα για να βοηθήσουν τις κοινότητες που έχουν ανάγκη, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες χρώματος και σε κορίτσια στις ΗΠΑ και δίνοντας φαγητό σε αυτούς που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές στην Ινδία και την Καραϊβική." 

Ο Andrés συνεχίζει να εξυμνεί το έργο των Sussexes, επιβεβαιώνοντας πως επάξια έχουν κερδίσει μία θέση στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο για το 2021. Εκτός όμως από τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex, κάποια από τα ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα ήταν οι Billie Eilish, Britney Spears, Simone Biles, Naomi Osaka, Shonda Rhimes, Tom Brady, Kate Winslet, Scarlett Johansson, Jason Sudeikis, Tracee Ellis Ross, Omar Sy, Joe Biden, Kamala Harris, Donald Trump και Elon Musk.

Διαβάστε Επίσης