Στον Λευκό Οίκο για τη βία κατά των γυναικών | Η συνάντηση της Angelina Jolie με τις αθλήτριες που μίλησαν για τη σεξουαλική κακοποίησή τους

Η selfie και το μήνυμα στο Instagram για το #StopViolenceAgainstWomen

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angelina Jolie έδειξε την υποστήριξή της στις αθλήτριες που ξεσκέπασαν τη μεγαλύτερη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού στην Αμερική, κάνοντας μια επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και μιλώντας μαζί τους αλλά και με κυβερνητικά στελέχη για το ζήτημα της βίας κατά των γυναικών.

Η 46χρονη σταρ ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία της με την Jessica Howard, την Kaylee Lorinez, τη Maggie Nichols και τη McKayla Maroney που πρόσφατα κατέθεσαν στην Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας για τις τραυματικές εμπειρίες τους στα χέρια του καταδικασμένου σε 175 χρόνια γιατρού της ολυμπιακής ομάδας, Larry Nassar.

Διαβάστε Επίσης

"Είχα την τιμή να συναντήσω κάποιες από τις γενναίες αμερικανίδες αθλήτριες της γυμναστικής που εμφανίστηκαν μπροστά στην δικαστική επιτροπή της Γερουσίας. Νιώθω δέος με το κουράγιο τους και την αφοσίωσή τους να εμποδίζουν μελλοντικά λάθη στην έρευνα κακοποιήσεων”, έγραψε η σταρ και τόνισε βάζοντας το hashtag #StopViolenceAgainstWomen πως "όπως είπε η Aly Raisman στην μαρτυρία της 'πάνω από 100 θύματα θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει την κακοποίηση. Το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν ένας ενήλικας να κάνει το σωστό' στέλνοντας την στήριξή της και τον σεβασμό της σε αυτούς και σε όσους ξαναβιώνουν την τραυματική εμπειρία ώστε να υπάρξει αλλαγή στο σύστημα”.

Η συνάντηση της Jolie έγινε στα πλαίσια της επίσκεψής της στον Λευκό Οίκο όπου συνάντησε γερουσιαστές που ασχολούνται με τους νόμους για τη βία κατά των γυναικών και τις αλλαγές στο FBI ώστε να παρέχεται καλύτερη στήριξη στα κακοποιημένα παιδιά και στις γυναίκες.

Διαβάστε Επίσης