Jennifer Aniston: "Τα γυρίσματα του Friends Reunion ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία"

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της προετοιμασίας του πιο πολυαναμενόμενου επεισοδίου στην τηλεόραση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το 2021 μπορεί να χαρακτηριστεί χωρίς δεύτερη σκέψη ως η χρονιά των επανασυνδέσεων, γιατί πέρα από τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, μάς έφερε και το reunion της σειράς Friends. Η Jennifer Aniston καλεσμένη στο podcast του Rob Lowe παραδέχθηκε πως ενώ στην αρχή έμοιαζε ως μία καλή ιδέα, εν τέλει ήταν ό,τι πιο ψυχοφθόρο είχε κάνει τον τελευταίο καιρό. 

Διαβάστε Επίσης

Γιατί πέρα από τις αστείες στιγμές που οι πρωταγωνιστές θυμήθηκαν από τη σειρά αλλά και την είδηση ότι η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όπως θα αποκαλύψει η ηθοποιός, τα γυρίσματα ήταν αρκετά δύσκολα. Και όχι λόγω κάποιων απαιτητικών σκηνών, αλλά από τη νοσταλγία και τα συναισθήματα που κατέκλυσαν το στούντιο. 

"Δεν ξέραμε πώς θα είναι. Εννοώ, το ακούγαμε για αρκετό καιρό, ξέραμε πως ο κόσμος το ήθελε. Οι φαν ήθελαν κάτι σαν reunion.", δήλωσε η ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά "The Morning Show", συνεχίζοντας πως τους επηρέασε πολύ περισσότερο απ'ό,τι πίστευαν. "Στο μυαλό σου σκέφτεσαι πως θα είναι διασκεδαστικό να κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο. Όπως αποδείχθηκε, είναι αρκετά σκληρό. Ξαφνικά είσαι εδώ. Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει για όλους. Δεκαέξι χρόνια πριν, ήμασταν όλοι με ορθάνοιχτα μάτια, ενθουσιασμένοι για το επόμενο βήμα, έχοντας τη ζωή μπροστά μας, ακόμα κι αν ήμασταν συντετριμμένοι στο να πούμε αντίο σε αυτά τα 10 χρόνια και στη δουλειά που όλοι αγαπούσαμε. Συνεπώς, πηγαίνοντας πίσω, ήταν κάπως νοσταλγικό με έναν τρόπο σαν μία μικρή μελαγχολία, γιατί πολλά έχουν αλλάξει", είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston.

Όπως υπογράμμισε, όλοι έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους, είτε εύκολους, είτε πιο δύσκολους και όλη η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν μία ψυχοφθόρα διαδικασία σε σημείο που η ηθοποιός δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, παρά τις κάμερες που είχε γύρω της. 

Διαβάστε Επίσης