Το story της Jennifer Aniston με τον πρώην της, Justin Theroux, είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δείτε στο Instagram

Οι δύο ηθοποιοί που ήταν μαζί για τουλάχιστον 10 χρόνια, πήραν την απόφαση να χωρίσουν το 2018.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι και το πιο σύνηθες δύο πρώην σύζυγοι να κρατούν φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό και ειδικότερα στον κόσμο του Hollywood που τα διαζύγια συνήθως καταλήγουν σε δικαστικές διαμάχες. Και όμως η Jennifer Aniston έχει καταφέρει να κρατήσει άριστες σχέσεις με τον Justin Theroux, από τον οποίο χώρισε το 2018 μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης. 

Διαβάστε Επίσης

Η πρωταγωνίστρια των Friends που πρόσφατα αποκάλυψε το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του reunion επεισοδίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την ίδρυση του δικού της beauty brand, ανέβασε μία φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της, Theroux που απεικόνιζε τον ίδιο και τη σκυλίτσα του, Kuma

Ειδικότερα, ο ηθοποιός για να γιορτάσει το γεγονός πως έφτασε το 1 εκατομμύριο followers στο Instagram, αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό και στο κατοικίδιό του, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα, μέσω ενός αστείου "takeover". Ο Theroux μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες με τη σκυλίτσα του, όμως ο λόγος για τον οποίο ο λογαριασμός της έχει γίνει ήδη viral είναι το story της Aniston.

Jennifer Aniston Instagram

Με λίγα λόγια, η ηθοποιός θέλοντας να προωθήσει τον νέο λογαριασμό, μέσα από τον οποίο η Kuma και ο μπαμπάς της σκοπεύουν να ανεβάζουν πέρα από προσωπικές τους στιγμές, φωτογραφίες άλλων σκύλων που έχουν την ανάγκη ενός ζεστού σπιτιού, μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία του ντουέτου.

Jennifer Aniston Instagram

Ο Theroux τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το καταφύγιο ζώων, Austin Pets Alive, το οποίο βρίσκει οικογένειες σε αδέσποτα σκυλάκια. Και επειδή η Kuma αποτελεί σαν ambassador του καταφυγίου, από τη στιγμή που ο Theroux την είχε υιοθετήσει από εκεί, η Aniston βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του πρώην συζύγου της με αφορμή την προσφορά του στον φιλοζωικό οργανισμό.

Το ζευγάρι αν και έχει χωρίσει εδώ και 3 χρόνια, εξακολουθεί να κρατά φιλικές σχέσεις, ενώ συνεχίζουν να έχουν καθημερινή επικοινωνία, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Justin Theroux. 

Διαβάστε Επίσης