Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Ο εμπνευσμένος λόγος, η αγκαλιά και το χειροκρότημα στη σκηνή του Global Citizen Live

Το κοινό υποδέχτηκε τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex σαν σταρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σαν σταρ υποδέχτηκε το κοινό του Global Citizen Live στη Νέα Υόρκη, τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle που ανέβηκαν στη σκηνή για να μιλήσουν για την μεγάλη ανάγκη να υπάρχει ισότητα στον εμβολιασμό των πλυθησμών όλων των χωρών του κόσμου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έδωσαν μαζί έναν εμπνευσμένο λόγο στο Central Park ζητώντας να υπάρχει ίση διανομή του εμβολίου παγκοσμίως ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ξεπεράσει την πανδημία. Μάλιστα ζήτησαν από τους παγκόσμιους ηγέτες και τις φαρμακευτικές εταιρείες να δουν το εμβόλιο ως "βασικό ανθρώπινο δικαίωμα".

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Ο εμπνευσμένος λόγος, η αγκαλιά και το χειροκρότημα στη σκηνή του Global Citizen Live

Η Markle είχε επιλέξει για την περίσταση ένα λευκό Valentino φόρεμα με floral λεπτομέρειες και το είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες και διακριτικά κοσμήματα. Το κοινό δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί ενώ όταν ο πρίγκιπας Harry είπε "εγώ και η σύζυγός μου" ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το ζευγάρι να αγκαλιάζεται.

"Πιστεύουμε ότι ο τόπος που γεννήθηκες δεν θα έπρεπε να καθορίζει την ικανότητά σου να επιβιώνεις" είπε ο Harry κρατώντας σφιχτά το χέρι της Meghan, η οποία τόνισε πως "το πώς το εμβόλιο θα διανεμηθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, και σε ποιους θα δοθεί θα πρέπει να είναι ευθύνη ανεξάρτητων οργανισμών που ξέρουν ακριβώς που είναι απαραίτητες περισσότερο αυτές οι δόσεις. Σκεφτείτε απλά τις εκατομμύρια δόσεις εμβολίων που πετάχτηκαν αυτόν τον χρόνο. Αυτό είναι σαν να πετάς στα σκουπίδια σωσίβια όταν όλοι γύρω σου πνίγονται".

Δείτε την ομιλία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Διαβάστε Επίσης