Βασίλισσα Ράνια | Το τρυφερό οικογενειακό βίντεο με τις κόρες της για τα γενέθλιά τους

Η βασίλισσα της Ιορδανίας μοιράστηκε παλιά οικογενειακά βίντεο με τις πριγκίπισσες Iman και Salma.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε τα γενέθλια της πριγκίπισσας Iman και της πριγκίπισσας Salma ανεβάζοντας στο Instagram της στιγμιότυπα από παλιά οικογενειακά τους βίντεο.

Η 51χρονη βασίλισσα έγραψε "Χρόνια Πολλά στις αγάπες μου Iman και Salma. Να σας ευλογεί ο Θεός” ενώ στο βίντεο φαίνονται στιγμιότυπα από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια των δύο πριγκιπισσών.

Η βασίλισσα μοιράστηκε στιγμές από το Παλάτι με την ίδια να παίζει με τις κόρες της αλλά και να ετοιμάζονται για ύπνο, πλένοντας τα δόντια τους, αλλά και στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις τους και σημαντικές στιγμές στη ζωή τους όπως η αποφότησή τους.

Εκτός από τη βασίλισσα και ο μεγάλος αδελφός των κοριτσιών, ο πρίγκιπας Hussein, ευχήθηκε στις πριγκίπισσες ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με τις αδελφές του και γράφοντας "Εύχομαι στις μικρές αδελφές μου Salma και Iman να έχουν ευτυχισμένα γενέθλια”.

Η πριγκίπισσα Iman γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι το δεύτερο παιδί της Ράνιας και του βασιλιά Abdullah και η Salma γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2000. Εκτός από τον μεγάλο τους γιο, Hussein, το βασιλικό ζεύγος έχει ακόμα ένα γιο, τον Hashem που γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2005.

Διαβάστε Επίσης