Daniel Craig | H σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με την 29χρονη κόρη του, Ella Loudon

Ο διάσημος ηθοποιός πόζαρε με την όμορφη κόρη του στην πρεμιέρα του 'No Time To Die'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Daniel Craig δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του No Time To Die, δεδομένου ότι πρόκειται και για την τελευταία ταινία James Bond στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την μεγαλύτερη κόρη του, την 29χρονη Ella Loudon. Ο 53χρονος σταρ είχε επιλέξει για την περίσταση ένα βελούδινο κοστούμι σε σκούρα ροζ απόχρωση και πόζαρε για τους φωτογράφους με την κόρη του που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Ο Βρετανός ηθοποιός είχε αποκτήσει την κόρη του με την πρώην σύζυγό του, Fiona Loudon, με την οποία είχε χωρίσει το 1994 μετά από δύο χρόνια γάμου. Το 2011 είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Rachel Weisz με την οποία απέκτησε μια κόρη που σήμερα είναι δύο χρονών.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι θα προτιμούσε "να πετάξει” τα λεφτά του παρά να τα δώσει στις κόρες του, αφού βρίσκει την λογική της κληρονομιάς "αηδιαστική”. Ο σταρ που έχει περιουσία που πλησιάζει τις 116 εκατομμύρια βρετανικές λίρες είχε πει στο περιοδικό Candis: "Δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Νομίζω η κληρονομιά είναι αηδιαστική. Η φιλοσοφία μου είναι πέταξέ τα ή δώστα πριν φύγεις”.

Πηγή: MadameFigaro.gr