Οι φωτογραφίες από τον καλοκαιρινό γάμο της Gabriella de Givenchy με νυφικό του εμβληματικού οίκου είναι αριστούργημα

Η ανιψιά του Hubert de Givenchy ονειρευόταν να παντρευτεί, φορώντας ένα Givenchy νυφικό ως οικογενειακό κειμήλιο.

Η Gabriella Taffin de Givenchy και ο Ugo de Mallmann ανέβαλαν τον γάμο τους 2 φορές όπως όλα τα ζευγάρια του κορονοϊού, καταφέρνοντας επιτέλους να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός με κοντινούς φίλους και συγγενείς τον περασμένο Αύγουστο στο Κάπρι της Ιταλίας. Αν και η σοσιαλιτέ και σχεδιάστρια κοσμημάτων και o επενδυτής σύζυγός της είχαν παντρευτεί κανονικά το 2019 στο δημαρχείο του Τσέλσι, προετοίμαζαν για καιρό μία μεγάλη τελετή στη Νότια Γαλλιά στις αρχές του 2020.

Διαβάστε Επίσης

Όταν το σχέδιό τους ναυάγησε, καθιστώντας αδύνατο να παρευρεθούν όλοι οι καλεσμένοι, εξαιτίας της πανδημίας, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία μικρότερη τελετή, με τη νύφη, όμως, να μην κάνει κανέναν συμβιβασμό σε ό,τι αφορά το νυφικό της που εκ προοιμίου θα είχε την υπογραφή του οίκου Givenchy.

Όπως δήλωσε η ευτυχής νύφη, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, είχε φανταστεί να φοράει Givenchy την ημέρα του γάμου της. "Ξέρω πως αυτό είναι που ο θείος Hubert θα ήθελε (αδερφός του παππού της) και ένιωσα πολύ συναισθηματικά με το να τον τιμήσω με αυτό τον τρόπο", είπε χαρακτηριστικά η de Givenchy. Η ίδια συνεργάστηκε με τη Marjorie Andres, διευθύντρια της haute couture συλλογής αλλά και με ανθρώπους που είχαν δουλέψει με τον αγαπημένο της θείο. 

Ειδικότερα, για εκείνη ήταν πολύ σημαντικό το φόρεμα να αποπνέει το προσωπικό της στιλ αλλά και να ταιριάζει με το ύφος του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της. Το αποτέλεσμα: ένα ρομαντικό off-shoulder νυφικό φόρεμα με δαντέλα με λουλούδια, sweetheart λαιμόκοψη και εντυπωσιακή ουρά. 

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στο Belvedere della Migliara, ενώ το δείπνο δόθηκε στο Lido del Faro, όπου η μητριά της Zoë, που είναι πολύ καλή φίλη της πριγκίπισσας Ευγενίας, είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση και το art de la table με σερβίτσια από τη δική της σειρά.

Διαβάστε Επίσης