Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ εμπιστεύεται στην Kate Middleton το μέλλον της μοναρχίας

Η δούκισσα του Cambridge έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της βασίλισσας και όχι άδικα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η εμπιστοσύνη είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που διέπει τις σχέσεις της, με την Kate Middleton να έχει κερδίσει επάξια μία θέση στον στενό της κύκλο. Η δούκισσα του Cambridge έχει την έγκριση της βασίλισσας σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, αφού η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου βασίζεται στη σύζυγο του πρίγκιπα William για το μέλλον της βασιλείας.

Διαβάστε Επίσης

Όπως δήλωσε ο ειδικός στα βασιλικά θέματα και διευθυντής του περιοδικού "Majesty", Joe Little, η βασίλισσα Ελισάβετ βλέπει στην Kate Middleton τα "ασφαλή χέρια" που θα καθοδηγήσουν το μέλλον της μοναρχίας. Ειδικότερα, ο Little υπογράμμισε την εμπιστοσύνη που τρέφει η βασίλισσα Ελισάβετ προς τη δούκισσα του Cambridge και αυτό λόγω της στάσης που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, παρά τα όσα έχουν συμβεί. 

"Θα έλεγα πως η βασίλισσα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον μελλοντικό πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας που θα γίνουν μία ημέρα και με το πέρασμα του χρόνου, βασιλιάς William και βασίλισσα Catherine", δήλωσε ο Little. 

Kate Middleton - βασίλισσα ελισάβετ

Το ερώτημα είναι πώς η Kate Middleton κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο έμπιστα άτομα της βασίλισσας Ελισάβετ; Ειδικότερα, η Kate Middleton από την αρχή ήταν ένας team player, ενώ κρατούσε low-profile σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της. Η εξέλιξή της, φυσικά, ήταν σταδιακή, αφού στην αρχή ξεκίνησε ως σύζυγος του William μέχρι να φτάσει να θεωρείται από μόνη της ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και όταν πράγματι έλαβε την κατάσταση στα χέρια της και χρειάστηκε να εμπλακεί περισσότερο, βρήκε αυτά για τα οποία ήταν πραγματικά παθιασμένη και κατόρθωσε να διαπρέψει.

Από την άλλη, η δούκισσα του Cambridge σέβεται την παράδοση ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο θεσμός πρέπει να εξελιχθεί και ενα εκμοντερνιστεί, κάτι για το οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σίγουρη πως η Kate Middleton θα καταφέρει να φέρει εις πέρας, αναλαμβάνοντας και τον τίτλο της βασίλισσας μία ημέρα στο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης