Η έμπνευση πίσω από την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της Kate Middleton στο κόκκινο χαλί

Η ιδέα πίσω από το χρυσό φόρεμα της Jenny Packham που έκανε τη δούκισσα του Cambridge να σβήσει από τον χάρτη κάθε "Bond girl" που πέρασε από την ιστορία.

Χωρίς να μας έχει συνηθίσει σε τόσο grande εμφανίσεις, η Kate Middleton έδωσε το παρών μετά του συζύγου της, πρίγκιπα William στην πρεμιέρα της ταινίας "No Time to Die" με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig- ο οποίος υποδύεται για τελευταία φορά στην καριέρα του τον θρυλικό James Bond- που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο σε μία βραδιά γεμάτη glamour και λάμψη. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως έγινε φανερό, η δούκισσα του Cambridge είχε βάλει στόχο να σβήσει από τον χάρτη κάθε "Bond girl" που έχει περάσει από τις ταινίες του πράκτορα 007, επιλέγοντας να φορέσει ένα ολόχρυσο φόρεμα με κάπα διά χειρός Jenny Packham, το οποίο ήταν διακοσμημένο με εκατοντάδες αστραφτερές λεπτομέρειες. Φυσικά, το μακιγιάζ και το χτένισμά της ακολούθησαν την ίδια λογική, αποκτώντας ένα πραγματικό βασιλικό λουκ που θα ζήλευε η μεγαλύτερη σταρ του Hollywood. 

Kate Middleton

Και όμως αν και κατάφερε να επισκιάσει τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, δεν ήταν ο πρωταρχικός της σκοπός. Το φόρεμα που έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, ήταν στην πραγματικότητα ένας φόρος τιμής σε παλαιότερη εμφάνιση της μητέρας του πρίγκιπα William, πριγκίπισσας Diana, η οποία είχε εμφανιστεί με παρόμοιο outfit σε πρεμιέρα της ταινίας του James Bond το 1985 και ειδικότερα του φιλμ "A View to A Kill" με πρωταγωνιστή τον Sir Roger Moore. Σε αντίθεση με τη χρυσή επιλογή της νύφη της, η πριγκίπισσα Diana είχε παραδοθεί στη metallic τάση, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε ασημί απόχρωση, χαρίζοντας, ωστόσο, την ίδια glamorous αίσθηση. 

πριγκίπισσα Diana James Bond πρεμιέρα 1985

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton αποτίνει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana μέσω εμφάνισής της , με τη διαφορά πως αυτή τη φορά πέρα από το παρόμοιο outfit, είχε αποκτήσει τον αέρα της πριγκίπισσας του λαού, που σε κάθε της βήμα αιχμαλώτιζε κάθε βλέμμα. Η δούκισσα του Cambridge στην πρεμιέρα του James Bond κατάφερε να τιμήσει με σεβασμό την πεθερά της, αλλά και να αναλάβει επάξια τη θέση της ως μέλλουσα πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Διαβάστε Επίσης