Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει η πριγκίπισσα Charlene στο Μονακό

Η πριγκίπισσα του Μονακό βρίσκεται τους τελευταίους 5 μήνες στη Νότια Αφρική, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει η σύζυγός του στο Μονακό, αφού η πριγκίπισσα Charlene τους τελευταίους 5 μήνες βρίσκεται "εγκλωβισμένη" στη Νότια Αφρική μακριά από την οικογένειά της, με τους γιατρούς να μην της επιτρέπουν να ταξιδέψει. 

Διαβάστε Επίσης

Όλα ξεκίνησαν από μία μόλυνση στα αυτιά, στη μύτη και στον λαιμό που οδήγησε την πριγκίπισσα του Μονακό, κατά την επίσκεψή της στη γενέτειρά της, που στην αρχή θα διαρκούσε μόνο λίγες εβδομάδες, σε μία σειρά από επεμβάσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Charlene μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της υγείας της. 

Όπως είχε δηλώσει και πριν από λίγο καιρό ο σύζυγός της, η πριγκίπισσα Charlene είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της και πολύ σύντομα θα είναι κοντά τους. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC, ο πρίγκιπας Αλβέρτος υπογράμμισε πως σίγουρα το πότε θα γυρίσει εξαρτάται από τους γιατρούς καθώς η κατάστασή της ήταν πολύ περίπλοκη λόγω διάφορων προβλημάτων. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr