Η κόρη του Prince Andrew και της Sarah Ferguson, βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ για επαγγελματικούς λόγους.
Η πριγκίπισσα Ευγενία έφερε λίγη από τη βασιλική της λάμψη στο Χονγκ Κονγκ αυτή την εβδομάδα, καθώς παρευρέθηκε στο φημισμένο event Art Basel. Η 35χρονη επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο σε σμαραγδί πράσινο, με ένα φόρεμα που είχε τολμηρό σκίσιμο ψηλά στο πόδι — ένα look που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα. Το σκίσιμο πρόσθεσε μια αίσθηση έντασης και κομψής πρόκλησης, αποδεικνύοντας πως η βασιλική κομψότητα μπορεί να είναι και διακριτική αλλά και τολμηρή.
Για να συμπληρώσει το εντυπωσιακό της φόρεμα, η πριγκίπισσα Ευγενία φόρεσε από πάνω ένα κομψό μαύρο σακάκι με διπλό κούμπωμα, το "Lavinnia" από την αγαπημένη του high-street brand Reiss. Η εφαρμοστή γραμμή του σακακιού έδινε μια σοφιστικέ αντίθεση στην πιο αποκαλυπτική φύση του φορέματος.
Η πριγκίπισσα απογείωσε το glamorous look της με την τσάντα "Serrano" Black Teddy από τον οίκο Divlos και ένα διακριτικό χρυσό κολιέ.