"Είχαν αρκετό οξυγόνο στα media"| H Joan Collins τα βάζει με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Η 88χρονη σταρ της 'Δυναστείας' κατηγορεί την cancel culture και στηρίζει τον Piers Morgan.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Joan Collins έδωσε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στους Sunday Times μιλώντας για την cancel culture αλλά και το πάντα επίκαιρο θέμα για τους βρετανούς, την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

Η αγγλίδα ηθοποιός έδειξε για ακόμα μια φορά τη δυσαρέσκειά της για την Meghan Markle και την απόφαση του πρίγκιπα Harry να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ στήριξε ανοιχτά και τον μεγαλύτερο πολέμιό τους, τον δημοσιογράφο Piers Morgan.

Διαβάστε Επίσης

Όπως είπε η 88χρονη ηθοποιός, ο Harry και η Meghan "είχαν αρκετό οξυγόνο στα media” αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα Μέσα δεν θα έπρεπε να ασχολούνται τόσο πολύ μαζί τους δεδομένου ότι αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η σταρ, μάλιστα, δήλωσε ότι ο Morgan που παραιτήθηκε από την πρωινή εκπομπή όπου εργαζόταν όταν σχολιάστηκε αρνητικά για τα όσα είπε για τη δούκισσα του Sussex μετά την συνέντευξη στην Oprah Winfrey, θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο βήμα στα media από το διάσημο ζευγάρι. "Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτούς” είπε χαρακτηριστικά.

Η Collins αναφέρθηκε και στα social media αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει κάνει κάποιο προφίλ γιατί φοβάται την cancel culture. "Δεν θέλω να ασχοληθώ με κανένα τρόπο με αυτούς τους ηλίθιους” είπε εξηγώντας ότι "οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν τι πιστεύουν γιατί φοβούνται ότι θα τους ακυρώσουν. Ξεθάβουν tweets 15 ετών που κάποιος μπορεί να είχε κάνει όταν ήταν 14 ετών, πιστεύω ότι αυτό είναι άρρωστο”.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να επιτεθεί και σε όσους κριτικάρουν την κληρονομιά του Winston Churchill λέγοντας ότι 'ήμουν πολύ μικρή εκείνη την εποχή για να το συνειδητοποιήσω αλλά ήταν στις πόρτες μας. Εάν δεν ήταν ο Churchill θα περπατούσαμε τώρα με σβάστιγκες”.

Διαβάστε Επίσης