Cuffe Biden | O γάμος του ανιψιού του Αμερικανού Προέδρου με διάσημη ριάλιτι σταρ – Οι φωτογραφίες και το blazer νυφικό

Η Meghan King του Real Housewives επέλεξε να φορέσει ένα μίνι blazer φόρεμα στον γάμο της.

Ο ανιψιός του Joe Biden παντρεύτηκε την διάσημη σταρ της reality εκπομπής 'Real Housewives', Meghan O'Toole King ,σε μια μικρή, οικογενειακή τελετή στο πατρικό σπίτι του γαμπρού στην Pennsylvania στην οποία παραβρέθηκαν τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος όσο και η Πρώτη Κυρία Jill Biden.

Ο Cuffe Biden που είναι γιος της αδελφής του Biden μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι αρραβωνιασμένος με την -πολύ γνωστή στην Αμερική- King. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον γάμο, το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο στον κήπο όπου έγινε η τελετή, ενώ φαίνεται και η μη-παραδοσιακή επιλογή που έκανε η νύφη στο φόρεμά της. Η Meghan αντί για ένα μακρύ λευκό νυφικό επέλεξε για την ημέρα του γάμου της ένα mini blazer φόρεμα, το οποίο ενέκρινε και ο γαμπρός πριν τον γάμο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της.

Το ζευγάρι έσπασε τη παράδοση που θέλει τον γαμπρό να μην βλέπει τη νύφη με το νυφικό της πριν τον γάμο, αλλά κράτησε την παράδοση του "κάτι νέου, κάτι παλιού, κάτι δανεικού και μπλε” αφού δανείστηκε διαμαντένια κουμπιά από την αδελφή της και φόρεσε μπλε Manolo Blahnik γόβες.

Ποια είναι η Meghan O'Toole King

Η 37χρονη Meghan υπήρξε παντρεμένη με τον star του baseball Jim Edmonds με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 4,5χρονη Aspen και τα 3χρονα δίδυμα Hart και Hayes. Η King συμμετείχε στην reality εκπομπή Real Housewives που την έκανε διάσημη. Η σχέση της με τον ανιψιό του Αμερικανού προέδρου έγινε γνωστή μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο τους, όταν η reality σταρ ανέβασε φωτογραφίες της με τον Biden στο Instagram και τον χαρακτήρισε ως "ο άντρας μου”.

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό Brides, η King εξομολογήθηκε ότι "γνωριστήκαμε σε μια εφαρμογή για ραντεβού και ανταλλάξαμε μηνύματα για μια δυο μέρες. Μετά περάσαμε πέντε ώρες μιλώντας στο τηλέφωνο για πρώτη φορά. Όταν τέλειωσε το τηλεφώνημα, ο Cuffe είχε κλείσει πτήση. Μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε επιστρέψει στην ανατολική ακτή και γνώρισα την οικογένειά του ενώ ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το μέλλον μας μαζί. Δεν άφησε ο ένας το πλευρό του άλλου για εβδομάδες”.

Ποιος είναι ο Cuffe Biden

Ο Cuffe είναι γιος της αδελφής του Joe Biden, Valerie Biden Owens και του συζύγου τηυς Jack Owens. H Valerie είναι ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του Αμερικανού προέδρου στηρίζοντας τον για χρόνια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Cuffe είναι δικηγόρος σε μια μεγάλη εταιρεία του Λος Άντζελες ενώ χειρίζεται και τις δημόσιες εμφανίσεις της μητέρας του. Ως ανιψιός του προέδρου έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά το γεγονός ότι έκανε σχέση με μια τηλεοπτική σταρ τον έκανε πρωτοσέλιδο. Η King εξάλλου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των media με την προσωπική της ζωή και στο παρελθόν, αφού μετά το διαζύγιό της με τον Edmonds είχε σχέση με τον φίλο της Will Ross, αλλά και τον επιχειρηματία Christian Schauf.


 

Διαβάστε Επίσης