Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Δεν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για την εκδήλωση προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θα παραβρεθούν στην τελετή για το άγαλμα της Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που θα τιμήσει τη μνήμη, το έργο και τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, όμως ο Harry δεν θα συνοδεύσει αυτή τη φορά τον αδελφό του.

Στην ιδιωτική εκδήλωση που θα γίνει στο Kensington Palace για τους χορηγούς του αγάλματος της Diana θα παραστεί ο πρίγκιπας William αλλά και ο Elton John, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα θα λείπει τόσο ο Harry όσο και η Meghan Markle.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, όμως ο Harry σύμφωνα με δημοσιεύματα τηλεφωνεί προσωπικά στους χορηγούς για να τους ευχαριστήσει για την συνεισφορά τους στην κατασκευή του αγάλματος της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης

Ο 37χρονος πρίγκιπας είχε επιστρέψει στο Λονδίνο τόσο για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος όσο και για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, ενώ η Meghan δεν τον είχε συνοδεύσει σε καμία από τις δύο περιστάσεις. Τα δύο αδέλφια είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη σχέση τους – μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει όταν ο Harry αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική – και να συζητήσουν από κοντά. Φαίνεται, όμως, ότι πέρα από την κοινή ανακοίνωση που έκαναν για τη μνήμη της μητέρας τους, οι δύο πρίγκιπες δεν είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση.

Στην ανακοίνωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος είχαν αναφέρει πως "κάθε μέρα, ευχόμαστε να μπορούσε να ήταν μαζί μας και η ελπίδα μας είναι αυτό το άγαλμα να μπορεί να θεωρείται ως ένα σύμβολο της ζωής και της κληρονομιάς της. Σήμερα, όπου θα ήταν τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη της, τη δύναμη και τον χαρακτήρα- τις αρετές που την έκαναν μια δύναμη καλού στον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο. Ευχαριστούμε τους Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες τους για την καταπληκτική δουλειά, τους φίλους και τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, και σε όλους στον κόσμο που κρατούν την ανάμνηση της μητέρας μας ζωντανή".

Διαβάστε Επίσης