Βασίλισσα Ελισάβετ | Η δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι που συζητήθηκε

Η 95χρονη μονάρχης είχε κάνει ξανά μια δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι πριν 17 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολούθησε τη λειτουργία των Ευχαριστιών στο Westmisnter Abbey μαζί με την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα. Η 95χρονη μονάρχης εμφανίστηκε κρατώντας μπαστούνι, κάτι που συζητήθηκε αρκετά αφού η τελευταία φορά που χρειάστηκε κάποιο στήριγμα ήταν πριν 17 χρόνια.

Η βασίλισσα το 2003 είχε κάνει εγχείρηση στο γόνατό της και χρησιμοποιούσε μπαστούνι όσο περπατούσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά, όμως, δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση ενώ την προηγούμενη εβδομάδα όταν είχε εμφανιστεί με τον πρίγκιπα Edward έξω από το Buckingham Palace χωρίς να κρατάει μπαστούνι.

Η βασίλισσα πέρα από το μπαστούνι είχε επιλέξει ένα μπλε jacket με ασορτί καπέλο ενώ φορούσε την καρφίτσα της βασίλισσας Mary που είναι διακοσμημένη με ζαφείρι και είχε δοθεί στη μονάρχη σαν γαμήλιο δώρο.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Η δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι που συζητήθηκε

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι στη Σκοτία επέστρεψε στο Λονδίνο και αναμένεται να παραβρεθεί σε όλες τις προγραμματισμένες δημόσιες υποχρεώσεις της, όπως το συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή τον Νοέμβριο, στο οποίο θα παραβρεθούν και ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα Πάρκερ, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Διαβάστε Επίσης