Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Edoardo Mapelli Mozzi | Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους

H μικρή Sienna είχε γεννηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi πριν από σχεδόν ένα μήνα είχαν καλωσορίσει την κόρη τους, Sienna, και πλέον μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το royal ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και πόζαρε για τους φωτογράφους χαμογελώντας και δείχνοντας ότι διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους.

Η Βεατρίκη εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη επέλεξε για την περίσταση μια καπαρντίνα με μαύρο outfit και μποτάκια ενώ ο σύζυγός της επέλεξε ένα μπλε κοστούμι που είχε συνδυάσει με λευκά sneakers.

Το ζευγάρι που βρέθηκε στο Frieze London Art Fair είχε καλωσορίσει το πρώτο του παιδί στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ την 1η Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει ότι το όνομα της κόρης του θα είναι Sienna Elizabeth. Η εγγονή της βασίλισσας θέλησε να τιμήσει τη γιαγιά της δίνοντας το όνομα στην κόρη του ενώ το Sienna ήταν μια ασυνήθιστη επιλογή για royal μωρό.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βεατρίκη ήθελε ένα ιταλικό όνομα – που θα τιμά τις ρίζες του συζύγου της- που να αρχίζει από το γράμμα S όπως και της μητέρας της, Sarah Ferguson.

Η Sienna μπορεί από τη πλευρά της μητέρας του να μην κληρονομεί κανένα τίτλο, όμως θα έχει τον τίτλο Contessa χάρη στην ιταλική καταγωγή του Edoardo, αφού ο πατέρας του είναι ο Κόμης Alessandro Mapelli Mozzi.

Διαβάστε Επίσης