Το βελούδινο φόρεμα της Kendall Jenner έκλεψε τις εντυπώσεις στο γάμο Baldwin-Bieber

Το βίντεο που έγινε viral στο Twitter

Χθες, 30 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος της Hailey Baldwin με τον Justin Bieber. Ανάμεσά στους A-list καλεσμένους βρισκόταν και η Kendall Jenner, η οποία φόρεσε ένα υπέροχο βελούδινο φόρεμα.

Το παραπάνω βίντεο με την Kendall, που δημοσίευσε στο Snapchat ένας από τους καλεσμένους, κοινοποιήθηκε αμέτρητες φορές στο Twitter με χιλιάδες θαυμαστές της να την επικροτούν για την επιλογή του φορέματος. Το ρετρό look της Kendall ολοκληρώθηκε με ελαφρώς σπαστά μαλλιά, ένα χτένισμα που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του 1990.

RELATED STORY

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η Kendall θα παρευρισκόταν στο γάμο, καθώς είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Hailey. Η Jenner ήταν άλλωστε εκείνη που ασχολήθηκε περισσότερο απ' όλες τις φίλες της, με τη διοργάνωση του μπάτσελορ πάρτι. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η παρέα βρέθηκε στο εστιατόριο Ysabel για βραδινό και στη συνέχεια στο club Delilah. Από το party δεν έλειπαν και τα κλασικά bachelorette props, όπως το πέπλο, τα κολιέ από ζαχαρωτά και τα sex toys. 

Η Kendall, όπως έχει δηλώσει, υποστηρίζει πολύ τη σχέση της Hailey με τον Justin. "Ό,τι τους κάνει χαρούμενους, κάνει και εμένα χαρούμενη", είχε πει σε συνέντευξή της στο Jimmy Fallon μιλώντας για το ζευγάρι. "Είμαι φίλη και με τους δύο εδώ και πολύ καιρό. Όλοι είναι χαρούμενοι και αυτό κάνει και εμένα χαρούμενη", είχε εξηγήσει. 

RELATED STORY