Η πριγκίπισσα Ευγενία απέδειξε την προτίμησή της στο να φοράει ξανά τα ίδια ρούχα στον γάμο μιας στενής διάσημης φίλης της. Η βιωσιμότητα είναι άλλωστε μια συνηθισμένη πρακτική ανάμεσα στους Βρετανούς royals με την Kate Middleton να την υιοθετεί σε πολλές από τις επίσημες εμφανίεις της.
Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson ήταν καλεσμένη στον γάμο της Αυστραλέζας ηθοποιού Phoebe Tonkin με τον Bernard Lagrange περασμένο τον Μάιο. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις αυτή την εβδομάδα, έδειξαν ότι φορούσε ένα μίνι λαδί φόρεμα του οίκου Joseph.
Ήταν το ίδιο φόρεμα που η Ευγενία επέλεξε τον Ιούνιο του 2024, όταν παρευρέθηκε στον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Westminster στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ.

Το φόρεμα είχε εφαρμοστό μακρυμάνικο τοπ με λαιμόκοψη σε σχήμα V και ασύμμετρη πλισέ φούστα. Αν και οι εικόνες της Ευγενίας από τον γάμο της ηθοποιού δεν αποκάλυψαν τα αξεσουάρ της πριγκίπισσας, όταν φόρεσε το πράσινο φόρεμα στον γάμο των Westminster ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα καπέλο από δίχτυ και κρεμ τακούνια με σταυρωτές τιράντες.