Kamala Harris | Η τρυφερή αφιέρωση και η σέλφι του συζύγου της, Doug Emhoff, με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έκλεισε τα 57, με τον Δεύτερο Κύριο να δηλώνει δημόσια την αγάπη του για τη σύζυγό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kamala Harris, πέρα από το νέο πρόσωπο-κλειδί στο αισιόδοξο μέλλον των ΗΠΑ που έχει δεσμευτεί να προσφέρει απλόχερα στον αμερικανικό λαό μέσω της θέσης της ως Αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Biden, αποτελεί και μία στοργική σύζυγος στο πλευρό του Δεύτερου Κυρίου των ΗΠΑ, Doug Emhoff.

Διαβάστε Επίσης

Ο σύζυγος της Harris, ο οποίος όταν η ίδια ανέλαβε τη θέση της Αντιπροέδρου, παραιτήθηκε από τη δικηγορική εταιρεία στην οποία δούλευε, για να μπορεί να φέρει εις πέρας τα νέα του καθήκοντα ως Δεύτερος Κύριος αλλά και τη νέα του δουλειά ως καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο Georgetown, συχνά προχωρά σε δημόσιες εκφράσεις της αγάπης του για τη γυναίκα του, όπως έκανε και τη χθεσινή ημέρα με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η Kamala Harris έκλεισε τα 57 και εκτός των εκατομμύριων ευχών που δέχθηκε διαδικτυακά, εκείνη που είχε σίγουρα τη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία ήταν η αφιέρωση του συζύγου της. Ειδικότερα, ο Emhoff ανήρτησε στο Twitter μία σέλφι που απεικόνιζε το ίδιο το ζευγάρι, γράφοντας στο caption: "Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει, πάντα είσαι γεμάτη με χαρά, αγάπη και χαμόγελα. Χρόνια Πολλά. Σ'αγαπώ".

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2013 μέσω ενός ραντεβού στα τυφλά, έναν χρόνο αργότερα αποφάσισε να παντρευτεί, συνειδητοποιώντας σχεδόν αμέσως πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μάλιστα, ο Emhoff είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ύστερα από το ηχητικό μήνυμα που της είχε αφήσει την επομένη της συνάντησής του, πίστευε πως δεν επρόκειτο να την ξαναδεί. Από την άλλη, η Harris το βρήκε τόσο αξιολάτρευτο που ήταν ο λόγος που ξανασυναντήθηκαν, ενώ κάθε χρόνο στην επέτειό τους το έχει κρατήσει και το βάζει να το ακούσουν. 

Πριν από περίπου μία εβδομάδα και ο Doug Emhoff είχε τα γενέθλιά του, κλείνοντας και ο ίδιος τα 57, με πηγές να δηλώνουν πως το ζευγάρι εθεάθη στο εστιατόριο The Dabney της Ουάσινγκτον για να γιορτάσει το γεγονός. 

Διαβάστε Επίσης