Πέρα από το iconic μενταγιόν των Tiffany's | Τα δυο κοσμήματα που φοράει ξανά και ξανά η πριγκίπισσα Leonor

Σε νέα της εμφάνιση, η πριγκίπισσα Leonor παρουσίασε δύο εντελώς νέα κομμάτια που συνδέονται με διαφορετικά ταξίδια.

Η πριγκίπισσα Leonor ολοκλήρωσε τη στρατιωτική της εκπαίδευση στη Μούρθια, ενώ την Κυριακή βρέθηκε στη Σαραγόσα για να υποστηρίξει την αδερφή της, Infanta Sofia  στο ντεμπούτο της ως επίτιμη πρόεδρος του Ιδρύματος Ibercaja και στην πρώτη της επίσημη ομιλία.

Διαβάστε Επίσης

Η Leonor, πριγκίπισσα της Αστούριας ολοκλήρωσε τα looks της, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, με διακριτικά αλλά ιδιαίτερα κοσμήματα που τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Leonor
Οι Leonor, βασιλιάς Felipe, βασίλισσα Letizia και Infanta Sofia στη Σαραγόσα. 

Πέρα από το ήδη εμβληματικό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς από την Elsa Peretti για την Tiffany & Co, ένα δώρο που έλαβε πέρυσι κατά την επίσκεψή της στο Sant Martí Vell στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα βραβεία Princess of Girona, η Leonor παρουσίασε δύο εντελώς νέα κομμάτια που κρύβουν μια ιστορία που συνδέεται με διαφορετικά ταξίδια.

Tα κοσμήματα που δεν βγάζει από πάνω της

Η πρώτη από αυτές τις εντυπωσιακές νέες προσθήκες είναι ένα πρωτότυπο πράσινο δαχτυλίδι που κοσμεί το μεσαίο της δάχτυλο. Η προέλευσή του δεν είναι απλώς ένα κομψό κόσμημα, αλλά είναι πολύ πιο καθημερινή και προέρχεται από μια αγορά που έκανε η ίδια η κληρονόμος του θρόνου. Η πριγκίπισσα απέκτησε αυτό το δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια μιας ανεπίσημης επίσκεψης στα Κανάρια Νησιά, όπου απολάμβανε μερικές ημέρες ξεκούρασης με τους συμμαθητές της από τη Γενική Αεροπορική Ακαδημία του Σαν Χαβιέρ. 

Κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην πόλη, η πριγκίπισσα Leonor σταμάτησε στο τοπικό κατάστημα Kaktus και αγόρασε διάφορα χειροποίητα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του δαχτυλιδιού. Το δαχτυλίδι είναι χειροποίητο και διαθέτει πέτρα ολιβίνη, την πιο χαρακτηριστική ημιπολύτιμη ηφαιστειακή πέτρα των Καναρίων Νήσων.

Leonor

Η άλλη έκπληξη της ημέρας ήταν ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο βραχιόλι με χάντρες από την Casa del Jade, έναν διάσημο οίκο κοσμημάτων που βρίσκεται στη Γουατεμάλα. Αυτό το χειροποίητο βραχιόλι έχει ένα μοναδικό σχέδιο που συνδυάζει τα περισσότερα χρώματα του νεφρίτη που βρίσκεται στη Γουατεμάλα, κεντημένο στο χέρι με ασήμι 925.

Leonor

Αν και επίσημα είναι άγνωστο πώς αυτό το βραχιόλι βρέθηκε στον καρπό τηςη πιο πιθανή υπόθεση υποδεικνύει ένα ιδιαίτερο δώρο από τη μητέρα της. Είναι πιθανό η βασίλισσα Letizia να απέκτησε αυτό το κόσμημα για τη μεγαλύτερη κόρη της κατά τη διάρκεια του διεθνούς ταξιδιού συνεργασίας που πραγματοποίησε στη Γουατεμάλα το 2014, μια λεπτομέρεια γεμάτη νόημα που η Leonor ήθελε να φορέσει με υπερηφάνεια σε μια τόσο σημαντική ημέρα για την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης