Στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ | Η επίσημη ανακοίνωση του Buckingham Palace

Η 95χρονη νοσηλεύτηκε μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στη Βόρεια Ιρλανδία

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στη Βόρεια Ιρλανδία, η βασίλισσα Ελισάβετ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού.

Όπως αναφέρει το Buckingham Palace, η 95χρονη μονάρχης έχει καλή διάθεση ενώ έκανε εξετάσεις υπό την παρακολούθηση των γιατρών της: "Μετά την συμβουλή των γιατρών της να ξεκουραστεί για μερικές μέρες, η βασίλισσα μπήκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το απόγευμα για κάποιες αρχικές εξετάσεις και επιστρέφει στο Windsor σήμερα το μεσημέρι σε καλή διάθεση”.

Η νοσηλεία χαρακτηρίστηκε ως προληπτική από την ομάδα των γιατρών της και κράτησε μόλις μια μέρα. Την επόμενη μέρα επέστρεψε στα καθήκοντά της στο Παλάτι. Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε ότι η βασίλισσα δέχτηκε τη συμβουλή από τους γιατρούς της για να ξεκουραστεί αλλά "απογοητεύτηκε που δεν θα μπορεί να επισκεφτεί τη Βόρεια Ιρλανδία”.

Η Ελισάβετ έκανε μια δημόσια εμφάνιση μια μέρα πριν τη νοσηλεία της μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα William όπου υποδέχτηκε επενδυτές και επιχειρηματίες- συμπεριλαμβανομένου και του Bill Gates- στο Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης