Η Michelle Obama σε ρόλο guest star σε γνωστή κωμική σειρά

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα εμφανιστεί σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του αμερικανικού κοινού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά τη θητεία της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Michelle Obama ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, ενώ συνήθιζε να έχει μία ενεργή εικόνα και να αναλαμβάνει καμπάνιες με σκοπό τη βελτίωση της ζωής του αμερικανικού λαού. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη μένει με τον σύζυγό της και πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barrack Obama, στον Λευκό Οίκο, παραμένει όμως να αποτελεί μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Συνεπώς, η συμμετοχή της στην κωμική σειρά "black-ish" σε ρόλο guest star αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα είδηση.

Διαβάστε Επίσης

Όπως ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός της σειράς, η οποία ανανεώθηκε τον περασμένο Μάιο για τον 8ο και τελευταίο κύκλο του σόου, η Michelle Obama θα συμμετέχει στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. Ειδικότερα, στο Instagram αναρτήθηκε μία φωτογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με το καστ, με το caption να εξηγεί: "Είναι τιμή μας να έχουμε την πρωτοπόρο Michelle Obama να συμμετέχει μαζί μας ως η επερχόμενη guest star".

Όπως αναφέρουν πηγές, η Obama θα ενσαρκώσει τον εαυτό της, με την ίδια να αναφέρει: "Ήμουν εδώ και καιρό φαν του έξυπνου χιούμορ της σειράς Black-ish και της γενικότερης ευφυΐας της και ήταν συναρπαστικό να συμμετέχω για ένα επεισόδιο. Ανυπομονώ να το δείτε όλοι".

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που η Michelle Obama υποδύεται τον εαυτό της σε σειρά. Το 2014 είχε κάνει μία εμφάνιση σε μία ακόμη κωμική σειρά και πιο συγκεκριμένα στο "Parks and Recreations" στο πλευρό της Amy Poehler.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε Επίσης