Η εμμονή της Melania με τις φωτογραφίες και η κυκλοθυμική συμπεριφορά του Donald Trump

"Μου λείπουν και δε θέλω να τους ξαναδώ" δηλώνει η πρώην σύμβουλος του προεδρικού ζευγαριού, Stephanie Grisham, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της "I'll Take Your Questions Now".

Πολλά έχουν γραφεί για τα τέσσερα χρόνια προεδρίας του Donald Trump αλλά και για την πιο απαθή Πρώτη Κυρία στην ιστορία, Melania, αφού η συμπεριφορά του ζευγαριού δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη στα μάτια του αμερικανικού λαού. Την πραγματική πλευρά των πραγμάτων υπόσχεται να παρουσιάσει η Stephanie Grisham, ένα πρόσωπο-κλειδί στην προηγούμενη ηγεσία των ΗΠΑ, η οποία αφηγείται περιστατικά όπως ακριβώς τα βίωσε, σκιαγραφώντας το πραγματικό προφίλ του πρώην Προέδρου και της συζύγου του. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως θα δηλώσει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υπεύθυνη προσωπικού, είναι σίγουρη πως η πλευρά του Trump θα αρνηθεί οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο βιβλίο της και τον αφορά, αφού αυτή ήταν η δουλειά της όταν ήταν μέλος της κυβέρνησης. Όμως η ίδια εμπιστεύεται την κρίση του κόσμου, καθώς τα περιστατικά που αναφέρει, τα γράφει όπως ακριβώς τα θυμάται και τα βίωσε εκείνη, χωρίς να έχει κρατήσει σημειώσεις, αφού το βιβλίο δεν ήταν εξαρχής στα πλάνα της.

Stephanie Grisham
Η Stephanie Grisham σε ομιλία του Donald Trump

Η εμμονή της Melania με τις φωτογραφίες και η διπρόσωπη συμπεριφορά της

Η Grisham, ούσα δίπλα στο ζευγάρι επί 4 χρόνια, έχει ανάμεικτα συναισθήματα από τη σχέση που είχαν δημιουργήσει, καταλήγοντας στο ότι τους συμπαθούσε και τους αντιπαθούσε συγχρόνως, όπως ότι της έχουν λείψει ενώ παράλληλα δεν θέλει να τους ξαναδεί. Έχοντας διατελέσει για χρόνια σύμβουλος της πρώην Πρώτης Κυρίας έχει πολλά περιστατικά να αφηγηθεί, το οποίο και κάνει στο βιβλίο της. Όπως εξηγεί, η κα Trump είχε εμμονή με τις φωτογραφίες που την τραβούσαν και αυτό ίσως είχε να κάνει λόγω του προηγουμένου επαγγέλματός της. Όσες φωτογραφίες κι αν της είχαν τραβήξει, η ίδια προσωπικά θα τις περνούσε μία-μία, όπως θα εξομολογηθεί σε συνέντευξη στο People. Επιπλέον, όταν ήξερε ότι υπήρχαν φωτογράφοι ή όταν βρισκόταν σε δημόσια εκδήλωση, πάντα πόζαρε, ενώ ταυτόχρονα προέτασσε το καλό της προφίλ.  Από την άλλη, η Grisham δεν απέφυγε να δηλώσει πως ήταν μια πολύ καλή μαμά και ασχολιόταν αρκετά με το παιδί της, ενώ ήταν πολύ ευγενής με όποιον την επισκεπτόταν. Φυσικά, ακόμα κι αν αντιπαθούσε κάποιον, τον οποίο με την Grisham συζητούσαν ιδιωτικά, θα τού φερόταν με τον ίδιο ευγενικό τρόπο που θα χρησιμοποιούσε για κάποιον που συμπαθούσε. Και μπορεί να μην ήταν κακιά σαν τον σύζυγό της, όμως ήταν το ίδιο ξεροκέφαλη, όπως θα υπογραμμίσει. 

Melania Trump G7

Ο κυκλοθυμικός Πρόεδρος

Όπως θυμάται η Grisham, ο Trump όταν βρισκόταν σε καλή διάθεση θα σου έκανε κοπλιμέντα και θα ήταν πραγματικά ευγενικός. Όταν όμως είχε τα νεύρα του και στοχοποιούσε κάποιον, καλύτερα να μη ήσουν κοντά του. "Ποτέ δεν τον είδα να χάνει την ψυχραιμία του με την κα Trump" εξηγεί η Grisham, γι'αυτό όταν βρισκόταν στην ανατολική πτέρυγα δεν είχε δει ποτέ τον Trump να βγαίνει εκτός εαυτού. Στη δυτική όμως πτέρυγα, υπήρχαν πολλές φορές που οι φωνές του έφταναν σε απίστευτα ντεσιμπέλ. "Εγώ και οι συνάδελφοί μου θα ακούγαμε τις φωνές του και απλά για τις επόμενες ημέρες θα κρυβόμασταν από το οπτικό του πεδίο. Και μετά δυστυχώς, θα ευχόμασταν να στοχοποιούσε κάποιον άλλο. Πιστεύω πως από εκεί ξεκίνησε η κουλτούρα των πραγματικών πισόπλατων χτυπημάτων. Ήσουν τόσο απεγνωσμένος να μη βρεθείς στην κακή του πλευρά, που θα άφηνες οποιονδήποτε άλλο να την πληρώσει" αποκαλύπτει η Grisham στο People.

Celebrities Donald Trump

Η μεταξύ τους σχέση

Το περίεργο με τους Trump ήταν ότι παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να βρίσκονται κοντά στον χωρισμό, οι ίδιοι φαίνεται πως είχαν χτίσει μια βαθιά σχέση που δύσκολα θα γκρεμιζόταν. Η Grisham θυμάται πως το ζευγάρι μιλούσε σχεδόν όλη την ημέρα στο τηλέφωνο, σχολιάζοντας τα πράγματα που συνέβαιναν. Ο Trump πάντα θα ζήταγε την άποψη της Melania, ενώ η ίδια αν έβλεπε κάτι που δεν της άρεσε στα media θα τον έπαιρνε αμέσως τηλέφωνο. Πολλές ήταν οι φορές που προσπαθούσε να τον εμποδίσει να κάνει τα περίφημα tweets και υπήρχαν στιγμές που μπορεί να την άκουγε. Τις περισσότερες βέβαια έκανε αυτό που πίστευε εκείνος σωστό. Όμως παρά τις διαφωνίες που μπορεί να είχαν πάνω σε θέματα, μεταξύ τους υπήρχε μία εμπιστοσύνη που προς τα έξω δεν φαινόταν πως υφίσταται. 

Διαβάστε Επίσης