Βασίλισσα Ελισάβετ | Πήρε άδεια από τους γιατρούς της να κάνει ένα σημαντικό ταξίδι

Η 95χρονης μονάρχης ταξίδεψε στο Sandringham.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ τον τελευταίο καιρό ξεκουράζεται μετά από οδηγίες των γιατρών της στο Παλάτι. Η 95χρονη μονάρχης είχε αναβάλει το ταξίδι της στην Ιρλανδία αλλά και την εμφάνισή της στη σύνοδο COP26 για την κλιματική αλλαγή, ώστε να προσέξει την υγεία της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ οι γιατροί της βασίλισσας την συμβούλεψαν να αναλάβει ελαφριές υποχρεώσεις και να κόψει το αλκοόλ, φαίνεται ότι της επέτρεψε να ταξιδέψει με ελικόπτερο στο Sandringham για το Σαββατοκύριακο ώστε να ξεκουραστεί στο εξοχικό της.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ταξίδι για τη βασίλισσα, αφού στο Sandringham μπορεί πραγματικά να ξεκουραστεί μακριά από τις υποχρεώσεις του Παλατιού αλλά και να απολαύσει στιγμές κοντά στη φύση και τα άλογά της.

Το εξοχικό της βασίλισσας βρίσκεται 160 χιλιόμετρα από το Λονδίνο και είναι το μέρος όπου παραδοσιακά περνάει η βασιλική οικογένεια τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Τα στενά μέλη της οικογένειας ανταλλάσσουν δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων και το επόμενο πρωί πηγαίνουν μαζί στην εκκλησία St.Mary Magdalene.

Φέτος, μάλιστα, φήμες θέλουν την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry Να ταξιδεύουν στο Sandringham για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τη βασίλισσα, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο εγγονός της βασίλισσας πανικοβλήθηκε από τις ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας της.

Εάν γίνει αυτό, η βασίλισσα θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, την Lilibet Diana, ενώ ο Harry θα μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον William. To Sandringham, εξάλλου, όπως δείχνει και η ταινία 'Spencer' είναι το μέρος που τα δύο αδέλφια πέρασαν πολλές οικογενειακές στιγμές με τη βασίλισσα αλλά και με τους γονείς τους.

 

Διαβάστε Επίσης