Ο Donald Trump υπονόησε πως ο Alec Baldwin σκότωσε επίτηδες την Halyna Hutchins

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ για ακόμη μία φορά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα κι αν βρίσκεται στο περιθώριο της παγκόσμιας γνώμης και μέχρι και η πλατφόρμα του Facebook τον είχε αποβάλλει λόγω των αναρτήσεών του, ο Donald Trump βρίσκει νέους τρόπους να είναι αντιπαθής στο κοινό, αυτή τη φορά μιλώντας για ένα πολύ λεπτό ζήτημα.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στην υπόθεση της καταλάθος δολοφονίας της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins, στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Alec Baldwin, υπονοώντας πως ο ηθοποιός ίσως να πάτησε την σκανδάλη επίτηδες προς εκείνη. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση, ο Baldwin πυροβόλησε τη Hutchins και τον σκηνοθέτη Joel Souza στα γυρίσματα της ταινίας "Rust", όταν το ψεύτικο όπλο του είχε μέσα κανονικές σφαίρες.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που τάχθηκαν στο πλευρό του πρωταγωνιστή, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος από το δυσάρεστο συμβάν, με τον Trump να έχει αντίθετη άποψη, υπονοώντας πως ο Baldwin μπορεί να το έκανε εσκεμμένα. "Είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Τον παρακολουθώ χρόνια. Μπλέκει σε καβγάδες με μπουνιές με τους ρεπόρτερ. Κοίτα, δεν μ'αρέσουν οι ρεπόρτερ. Μ'αρέσουν κάποιοι, κάποιοι είναι υπέροχοι, κάποιοι είναι ταλαντούχοι, όμως δεν μπλέκεις σε καβγάδες. Εννοώ, σε ό,τι κι αν κάνει, είναι ασταθής. Είναι τρελός", δήλωσε σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη. 

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως "αν μου έδιναν ένα όπλο, δεν θα το στόχευα σε κάποιον και θα πυροβολούσα, ξέρεις", προσθέτοντας ότι "δεν ήταν καν ηθοποιός στο σετ, ήταν μια κινηματογραφίστρια, πράγμα που σημαίνει ότι πήρε το όπλο και το σημάδεψε προς εκείνη, τράβηξε τη σκανδάλη και εκείνη σκοτώθηκε. Είναι παράξενο". Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο ίδιος θα στόχευε στον αέρα, μη μπορώντας να δεχθεί πως ήταν απλά μια σύμπτωση όλο το σκηνικό. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να υπαινιχθεί πως ίσως ήταν ο Baldwin που γέμισε το όπλο με αληθινές σφαίρες. "Κάτι δεν πάει καλά μαζί του, είναι άρρωστος", συμπλήρωσε. 

Φυσικά, ο Trump δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μιμήσεις του ηθοποιού, όταν o Baldwin είχε υποδυθεί τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ στην εκπομπή SNL με μεγάλη επιτυχία. "Ο Alec Baldwin ήταν τραγικός όταν με μιμήθηκε. Ήταν πολύ κακός και παρεμπιπτόντως, αν νόμιζα πως ήταν καλός και δεν συμφωνούσα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του ή δεν μου άρεσε, θα έλεγα ότι ήταν καλός. Ήταν τραγικός, αλλά τον είχαν για χρόνια να το κάνει. Αλλά δεν μου αρέσει ούτε τον αντιπαθώ, δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, αλλά τον παρακολουθώ χρόνια επειδή έκανε το έκανε τόσο πολύ στο SNL. Τον παρακολουθούσα και είναι τελείως τρελός", είπε ο πρώην Πρόεδρος. 

Alec Baldwin as Donald Trump

Φυσικά για τον Trump, δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλεί κάποιον τρελό. Για την ακρίβεια, είχε χαρακτηρίσει θεότρελο τον πρώην αρχηγό του FBI, James Comey, όπως και τη γερουσιαστή, Lindsey Graham και τον Bernie Sanders. Άλλοι πάλι, εντοπίζουν πολλά σημάδια ψυχικής διαταραχής στον ίδιο τον Trump, όπως η κλινική ψυχολόγος και ανιψιά του, Mary Trump, που είχε δηλώσει πως αναγνωρίζει σημάδια ναρκισσισμού στον θείο της.

Διαβάστε Επίσης