"Ήμουν πάντα body positive" | Η απάντηση της Adele στις γυναίκες που την σχολίασαν αρνητικά μετά την απώλεια βάρους

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Oprah Winfrey για τα αρνητικά σχόλια και την εμμονή των media με το σώμα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Adele έδωσε μια ενδιαφέρουσα εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην Oprah Winfrey για το νέο της άλμπουμ, το διαζύγιο, την απώλεια κιλών αλλά και τη νέα της σχέση. Η τραγουδίστρια που μετά τον χωρισμό της μπήκε σε μια διαδικασία εσωτερικής αλλαγής, κάτι που οδήγησε και στην απώλεια κιλών, μίλησε στην Oprah για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως είπε η βρετανίδα σταρ, κάποιοι την επαίνεσαν για την απώλεια κιλών αλλά κάποιοι σχολίασαν ότι η τραγουδίστρια απλά υπέκυψε στην πίεση που δημιουργούν τα άπιαστα πρότυπα ομορφιάς της showbiz. "Δεν σοκαρίστηκα γιατί το σώμα μου είχε αντικειμενοποιηθεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ μεγάλη ή είμαι πολύ μικρή, είμαι καυτή ή όχι. Ποτέ δεν θαύμασα κάποιον χάρη στο σώμα του” είπε για τις γυναίκες που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απώλεια κιλών της.

"Ποτέ δεν θαύμασα κάποιον επειδή είχε το ίδιο χρώμα μαλλιών με μένα ή το ίδιο στιλ. Ήμουν body positive τότε και είμαι body positive τώρα. Δεν είναι η δουλειά μου να επιβεβαιώνω τους ανθρώπους για το πως νιώθουν για το σώμα τους. Νιώθω άσχημα που έκανα τους ανθρώπους να αισθανθούν άσχημα για τους εαυτούς τους αλλά δεν είναι η δουλειά μου. Προσπαθώ να τακτοποιήσω τη δική μου ζωή” είπε η Adele για το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες την έβλεπαν μόνο πριν την απώλεια βάρους ως πρότυπο-plus size και body positive γυναίκα.

Η Adele εξήγησε πως κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Simon Konecki, η γυμναστική έγινε ένας τρόπος να χαλαρώνει και να αποβάλλει το άγχος της: "Η γυμναστική είχε να κάνει με το άγχος μου. Βίωνα κρίσεις άγχους μετά το τέλος του γάμου μου και με μπέρδεψε τόσο, ήταν σαν να μην είχα έλεγχο του σώματός μου. Παρατήρησα πόσο πολύ εμπιστεύθηκα την παρουσία του προπονητή μου όταν ένιωθα τόσο χαμένη, αλλά και το γεγονός ότι δεν ένιωθα άγχος όταν ήμουν στο γυμναστήριο. Έγινε ο προσωπικός μου χρόνος, ένα καθημερινό πρόγραμμα σε μια περίοδο που δεν είχα κανένα σχέδιο”, είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε Επίσης