Πρίγκιπας Κάρολος -Καμίλα Πάρκερ | H συνάντηση με την βασίλισσα Ράνια και τον βασιλιά Abdullah στο επίσημο ταξίδι τους στην Ιορδανία

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της βασίλισσας Ράνιας με λευκό σύνολο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ ταξίδεψαν στην Ιορδανία όπου συνάντησαν τον βασιλιά Abdullah και τη σύζυγό του, βασίλισσα Ράνια. Ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου και η δούκισσα της Κορνουάλης είχαν αναβάλει το προγραμματισμένο ταξίδι εξαιτίας της πανδημίας, αλλά πλέον κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την επίσκεψη.

Η Καμίλα επέλεξε για τη συνάντησή της με τη Ράνια ένα μπλε midi φόρεμα που συνδύασε με nude γόβες, ενώ η Ράνια εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με το στιλ επιλέγοντας ένα λευκό σύνολο, ένα λευκό φόρεμα που είχε συνδυάσει με μια χρυσή ζώνη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Κάρολος και η Καμίλα επισκέφτηκαν τον Ιορδάνη ποταμό, όπου ο πρίγκιπας έσκυψε για να βάλει το χέρι του στο νερό, αλλά και τον ιερό λόφο του Προφήτη Ηλία.

Η βασίλισσα Ράνια, μάλιστα, οδήγησε η ίδια με το αυτοκίνητό της- έχοντας συνοδηγό την Καμίλα – για να επισκεφτούν μαζί ένα ίδρυμα για παιδιά.

Οι δύο royals φωτογραφήθηκαν και με βραδινά looks στο δείπνο που έγινε προς τιμή του βασιλικού ζεύγους με την Καμίλα να επιλέγει ένα μακρύ off-white φόρεμα και την Ράνια να φορά ένα λευκό φόρεμα παραδοσιακού στιλ με καφέ λεπτομέρειες. 

Διαβάστε Επίσης